2777
2789
عنوان

مهاجرت

107 بازدید | 11 پست

شما اگر جای من باشید به عنوان یه دختر که انگلیسی تقریبا خوبه و اوکی میشه کامل

بعد از کلاس نهم یا دهم میرید یکی از کشورای اروپایی(انگلیس فرانسه یا المان هنوز نمیدونم) تو مدارس شبانه روزه 

یا بعد از دیپلم به دانشگاه درخواست میدید

یا اینکه میشینید لیسانس میخونید و بعدش میرید؟ 

از یه نظر اگر قبل از دوازدهم برم دیگه خیلی راحت تو دانشگاهای اون کشور میتونم تحصیل کنم ولی خب یکم سخته که بخوام تنهایی برم مدارس شبانه روزه

و اینکه از لحاظ عاطفی خیلی سردم و به کسی اصلا وابسته نیستم

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~~

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وابسته اگر نیستی برو زودتر

سخت نیست

یا اینکه من نمیدونم انجا چجوریه مدارس شبانه روزی خیلی محدودم نمیکنن؟ 

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~~

بیشتر ببینید
هر چی تو سن کمتر مهاجرت کنی خیلی بهتزه

خودمم خیلی دوس دارم ولی هم یکم هنوز زبانم میلنگه هم انقدر قدرت مالی ندارم که خیلی بلند پرواز باشم

بیشتر ببینید
سخت نیستیا اینکه من نمیدونم انجا چجوریه مدارس شبانه روزی خیلی محدودم نمیکنن؟

خب باید تحقیق کنی خودت

از کسایی که رفتن

از مراکز مهاجرتی

و.... 

خدای من همیشه یار و یاورم باش
خب باید تحقیق کنی خودتاز کسایی که رفتناز مراکز مهاجرتیو....

اخه معمولا با خانواده رفتن

من حتی تو کشور مقصد هیچ اشنایی هم ندارم

بیشتر ببینید
اخه معمولا با خانواده رفتنمن حتی تو کشور مقصد هیچ اشنایی هم ندارم

نه پس اینجوری یکم سخت میشه

باید خیلی زرنگتر از این حرفا باشی که با سن کم بخوای بری

الان باید ته و توی جایی که میخوای بری رو در آورده باشی، مهاجرت دختر قوی و حواس جمع میخواد مخصوصا سن کم. 

به نظرم الان تا یکی دو سال دیگه زبانتو خیلی قوی کن و فقط پرس جو و تحقیق دیگه اونوقت خودت میتونی راحت تصمیم بگیری که میخوای چیکار کنی

خدای من همیشه یار و یاورم باش
خانوادت مشکلی ندارن توی این سن بری؟اگر خانواده مشکلی ندارن و خودت توانایی اینو داری که مشکلات زیادی ...

خانوادم کلی شرط و شروط گذاشتن 😩

بیشتر ببینید