2777
2789
عنوان

حس جنسی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای توروخدا بگو چکار کردی

پسرم یک سال و نیمش بود شروع کرد! سه سال و نیم بود از سرش افتاد

خیلی اذیت شدیم واقعا

خیلی باهاش حرف زدم

کنارش دراز کشیدم که تنها نباشه موقع خواب

دعواش کردم

موقعیت این کار رو ازش گرفتم

بهش گفتم کثیفه

بهش گفتم مریض میشی میری بیمارستان بستری میشی ولی چون دارم بهت میگم و گوش نمیکنی نمیام زیاد پیشت بمونم همونجا تو بیمارستان بمون تا خوب بشی و یاد بگیری مامان میگه یه چیزی خطرناکه حرف گوش کنی!

این گزینه رو تو نداری، من بهش می‌گفتم خیلی بهش دست بزنی کنده میشه!! 🫤🫤

یکی میگفت رژ لب زده به شرت بچه گفته این کارو کردی خون اومده ولی شوهرم اجازه نداد گفت بدتر میترسونیش

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
پسرم یک سال و نیمش بود شروع کرد! سه سال و نیم بود از سرش افتادخیلی اذیت شدیم واقعاخیلی باهاش حرف زدم ...

بنظرتون رژلب گزینه خوبیه؟ میدونم میتزسه دیگه انجام نمیده

میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ چکار کنم مثلا؟

خودتو اصلا حساس نشون نده چون لج می‌کنه 

اصلا از دستش عصبانی نشو چون یاد میگیره پنهونی این کار رو بکنه

تنهاش نزار میبینی رفته بخابه یذره فهمیدی خبریه با یه کاری که خیلی دوست داره از جاش بلندش کن 

دیدی لج می‌کنه ی تکنیک هس ساده ترش کنم اینطوره ک اداشو در بیار ولی در همون حال تغییر بده مثلا رو شکم بخاب دستتو بزار زیر بالشت بگو اینجور باحال تره خابای خوب میبینم قراره خاب که میرم فرشته ها بهم جایزه بدن اگه جواب داد خاب که رفت زیر بالشتش یچیزی که دوست داره بزار صبح که میبینه یجورایی تشویق میشه 

اول اون ترفند رو پیاده میکنم اگه جواب نداد لاک یا رژ میزنم

ادامه بده زیادددد حتما جواب میده اول رو خودت انجام بده بزار ببینه صبح جلو چشمش از زیر بالشتت ی خوراکی بردار بگو فرشته بوده