2777
2789
عنوان

حس جنسی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 91 پست
من تمام اینارو بهش یاد دادم .بهشم میگم اینجو بخوابی دلت درد میاد معدت درد میاد باید بری آمپول بزنی ا ...

چرا می‌خوای ابرو درست کنی چشم رو کور میکنی؟ چرا از آمپول میترسونی؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی داره به لاغری یا چاقی ؟

آره بچه هایی که لاغرترن اندامشون کمی برجسته تره وروشکم که میخوابن با زمین برخوردمیکنه واحساس میکنن اما تپلا اینجورنیستن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ببین رو شکم میخوابه دستاشو هم میزاره زیرش بعد هر از گاهی یکم تکون میخوره

حواسشو پرت کن 

بگو دستاتو بده به من تا خدابت ببره 

حساسش نکن به ابن موضوع 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
ینی بهش اجازه بدم انجور بخو ابه؟ نمیشه که

نه اشتباه میگند خودش اوکی نمیشه باید از سرش بندازی پسر منم اینطور بود روانی شدم تا حل شد

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
خیلی بچه ها این کارو می‌کنند بهش میگند خود لمسی درموردش تحقیق کن. باید حواسش رو پرت کنی. نذار بره زی ...

اتفاقا منم میگم مامان پتو ننداز گرمه اما بازم میره زیر پتو یا چادری چیزی

اسی متاسفانه من بچگی هام این عادت زشت روانجام میدادم برام حس لذت داشت بشدت شایدازهمسنوسال بچه ی شمابودم اعتیادداشتم یکبارنمیدونم چندساله بودم که پدرم دیدوسرم دادکشیدویادمه دیگه هرگزاون عادت زشت روانجام ندارم امایادگرفتم پنهان کاری کنم تانوجوانی وبعدش که جوان شدم باخودمراقبتی ازسرخودم انداختم

امیدوارم راه حل منطقی پیداکنیدبایک مشاوره مشورت کنیدحتما۱

دخترجاری من اینجوربود ولی دستاشو نمیذاشت اون خودشو میساووند رو زمین ومشخص بود داره لذت میبره دخترتون ...

دختر جاریتون چند ساله بود  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

امیدوارم

عزیزم من با مامانم خیلی راحتم خب

الان 21سالمه

تعریف میکرد وقتی بچه بودم خیلی خوشم میومد خودمو دستکاری میکردم 

مادرمم خیلی میترسیده ناراحت میشده دعوام میکرده 

بعد مدتی درست شدم

داستان از یچیز شد اینارو گفت بهم

شماهم الان نترس چون من تحقیق کردم 

داره بدنشو کشف می‌کنه 

تنها راهی که داری شما اینه سرگرمش کنی خیلی خستش کنی بعد مدتی از سرش میپره