2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 12720 بازدید | 214 پست
من ناپیکتونو باور می کنم نمی دونم چرا اینجا همش همه توهم دروغگویی یا مثلا توهم اینو دارن که یسری میا ...

اخه

ادم باید یچی بگه تو عقل بگنجه.

اگه برنج تهران مثلا کیلو صد تومنه، تو یه سهر کوچک دیگه ده هزار تومن که نیست نهایتا نود تومنه.

بعد اگه کاسی باشن درامدشون فیکس نیست مثل کارمند.

من برام باور پذیره استاندارد های زندگی و بودجه ادمها متفاوت باشه ولی دیگه هممون تو ایران زندکی میکنیم و قیمتا رو میبینیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای باور کنیم با ۴ تومن با کیفیت زندگی می‌کنی😂😂 آخه لامصب ی سوپرمارکت میری تخم مرغ پنیر ماست دو ...

یه چی بگم .شوهرت به دوستی داشت همه فروشگاهها رو‌میچرخید مثلا افق کوروش گوشت رو مناسب میداد فامیلی چای رو تی کا تخم مرغ رو و... هر وسیله ای رو از به جا تهیه میکرد قشنگ ماهی 400.500صرفه جویی میشد این واسه سال 99.فکر کنم شوهر اسی می‌چرخه هر جا ارزون میده میخره و گزنه با دو تا بچه شدنی نیست

نگفتید و منم نگفتم بی کیفیت زندگی کردید!گفتم اینکه دارید و خرج نمیکنید و با حسرت زندگی میکنید ، اسمش ...

نه عزیزم مایه سرمایه گذاری کردیم بعدم اصلاحسرت چیزی به دلم نیس 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

من نمیدونم دقیق چطور خرخ کردین ولی خانم ها روش زندگی هر کس فرق داره مثلا تو خونه ما شوهر من گوشت دوست نداره من هفته ای یه بار گوشت میپزم هفته یه بارم مرغ چون دونفریم همیشه دو تیکه برای هر نفر در نظر میگیرم میوه هفته ای یک کیلو میگیرم روی یه دونه هر کدوم می‌خریم البته به جز مواقعی که مهمان داریم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
الکی نگو دیگه سیب درجه یک کیلویی ۱۵۰ تهرانیم

چرا الکی بگم. دروغ من چه فایده ای داره به حالم. شاید سیب قرمز بودا.

شوهرم دو سه روز پیش برای مادرش اینا سیب خرید کیلو ۳۰ تومن . ۵ کیلو

دیروز و امروز هم مامان خودم سیب زرد خرید کیلو ۷۰ تومن دو جعبه. تا هفته پیش کیلو ۵۰ بود . برای عید اینجور قیمتا رفته بالا. پرتقال واکسی خونی  و تامسون که تو مشما هست هم ۵۰تا ۶۰ هست قیمتش

اخهادم باید یچی بگه تو عقل بگنجه.اگه برنج تهران مثلا کیلو صد تومنه، تو یه سهر کوچک دیگه ده هزار تومن ...

دقیقا...سیبزمینی رو میگن تو شهرشون کیلو 30 تومنه سیب خوردنی رو میگن تو شهرشون 30 تومنه...دیگه اینقدر تفاوت قیمت با عقل جور در نمیاد

یه چی بگم .شوهرت به دوستی داشت همه فروشگاهها رو‌میچرخید مثلا افق کوروش گوشت رو مناسب میداد فامیلی چا ...

نه گوشت که فقط ازقصابی ولی اره اقلام خوراکی ازفروشگاه های بزرگ ومیوه هم هفتگی ازتره بار

دقیقا...سیبزمینی رو میگن تو شهرشون کیلو 30 تومنه سیب خوردنی رو میگن تو شهرشون 30 تومنه...دیگه اینقدر ...

شهرستان همین دیگه چراباورش سخته ؟

ادم تواین ماه عزیزحداقل دروغ نمیگه اونم منی که روزه میگیرم

ولم کن عامو بچه گیر اوردی؟.ایران نیستی مگه؟

لابد روزی ۴ تومن😅

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊