2777
2789
عنوان

اگه یکی موفقیت و درس خوندشو بکوبه به سرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 57 پست

ول کن 

بی محلی

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید
بهترین کامنت

والا 

شوهر کردن و جفت پیدا کردن که ساده ترین کار تو طبیعته

کسی هم که درس میخونه برا خودش میخونه منتی سر بقیه نداره. برای مردم نر یده که

بدرک درس میخونه

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار هیچکدومتون درست نیس هرکی هرگلی رده به سر خودش زده ولی حداقل تحصیلات و شغل جز دستاوردای طرف محسوب میشه پز دادنش درست نیس ندید پدیده ولی خب دیگه واقعا شوهر جز دستاوردا نیسا که تو هم پز اونو بدی در مقابلش😑

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

من خودم زود شوهر کردم الان کسب و کار خودمو راه انداختم در آمد خودمو دارم ..یه دوستی دارم درسشو خونده ولی کار نداره ازدواجم نکرده هروقت منو میبینه میگه چیکار میکنی با شوهر داری تو دیگه پیر شدی با دوتا بچه یا اینکه چه ارزشی داره زندگی تو من اصلا جوابشو نمیدم ولی خیلی حرص میخورم .. خب من نمیخواستم درس بخونم شوهر دارم بچه دارم درآمد خودمم دارم نمیفهمم این مشکلش با من چیه منو مسخره میکنه 

🌹

چقد خوب کاری میکنه 

پیش شماهایی که فک میکنید شوهر کردید کار خاصی انجام دادید باید کوبند تو سرتون تا از حسودی بمیرید

با این ادبیات هیچیوقت حرف نمیزنم ولی با توی بی فرهنگ اینجوری باید حرف زد

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببین تو این جامع من کم آدمی دیدم از ازدواج نکردن راضی باشه تو سن بالای ۳۰ اینا.

پس لطفاً ازت خواهش میکنم هیچ وقت شوهر کزدنو نکوب سرش چون دست خودش نبوده.

بگو هرکس زندگی ش یه راهی داره مت از انتخاب خودم راضی ام و لذت میبرم از زندگیش 

ولی واقعاً مجرد موندن کسی رو نزنید سرش خیلی درد داره چیزی که دست خودش نبوده

اتفاقا اون خانم تحصیلکردس براش مهم نیس سن ازدواج

و ایندشو خودش میخاد بسازه 

اینکه بخای با شوهر بسوزونیش تاثیر نداره هیچ بلکه نشون میده شما بیشتر حسادت میکنی

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

ببین شوهر کردن افتخاری نداره واقعا، ولی درس و مستقل بودن و ازادی افتخار داره، پس تو چیزی نباید بگی بهش ولی ولی ولی حرفش خیلی بد بوده اما بذار پای اینکه دوست داشته که این حرفو زده بعضی حرفا در عین تلخ بودن اما محکه، البته تو هم در اخر خیلی افتضاح تر جوابشو دادی، من برداشتم اینه که اون قصد بدی نداشته و خواسته به تو تلنگر بزنه ولی شوخی شوخی بحث شده. حالا هم به نظرم فراموشش کن و با توجه به اینکه میگی قبلا با هم خوب بودیم سعی کن دوباره یه رابطه خوب رو بسازی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

با همسرت میخوای بهش پز بدی!!! خیلی ضایع هست!! به نظر من تحصیلات و داشتن شغل خوب هنر هست که فرد زحمت کشیده به این سطح رسیده! ازدواج که طرف تو خونه هم بشینه این و اون یکی رو معرفی میکنند تا با دختری ازدواج کنه!! و نه استقلال مالی داره نه چیزی فقط وابسته ی همسر! بدون همسر زندگی اونم از بین می‌ره!! البته من خودم هم شاغل نیستم و خانه دار و وابسته به همسر

قاطی هم نکنید مسائلو

حتی هر دوش رو میشه باهم داشت بستگی به فرد داره

هر کسی مسیول زندگی خودشه

ولی واقعا شوهر کردن افتخار نداره اونم تو این زمونه

ولی باز درس و درامد بدرد بخور تره برای یک خانوم به هزار دلیل