2777
2789

شما هم فقط برای اینکه جوابشو بدین شوهر نکردنشو به روش میارین؟ درباره یکی از فامیلامونه که خیلی باهم کل کل داریم متاسفانه اوایل خیلی خوب بودیم باهم ولی رابطمون خراب شد یهویی و ایشون ۴ سال از من بزرگ تره و ازدواج نکرده خیلی به خودش می‌باله و اعتماد بنفس داره خیلیم مغروره یجوری تو جمع از خودت تعریف می‌کنه که انگار کیه 

چند روز پیش تو یه جمعی می‌گفت تو باید میرفتی دنبال کار و درس مثل من،منم آروم گفتم نه اتفاقا راضیم تو باید زود دست بکار شی داره دیر میشه ها از هم سنات عقب موندی اونم گفت تو بیشتر عقب موندی که یه درآمد از خودت نداری اونموقع هیچی بهش نگفتم 

تا باز با خودنمایی داشت می‌گفت  چون ازدواج مسئولیت داره و اینم چون نمیخواد خودشو فدا کنه ازدواج نمیکنه و فلان منم خواستم جواب حرفای قبلیشو بدم گفتم والا همه دختر خوبا رو بردن فقط فرسوده ها موندن رو دست یجوری قرمز شد نگو وقتی هیچی نگفت بعدا فهمیدم پشت سرم گفته بهش حسودی میکنم بنظرتون چکار کنم؟ عکس عاشقانه با شوهرم استوری کنم بسوزه؟ چون اونم مدام با دوستای ولش استوری میزاره تا مثلا منو بسوزونه

یا از اون متنا استوری کنم که مجردا به بهشت نمی‌رن و فلان؟ 

مگه شوهز کردن هنر🤣🤣🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه ازدواج افتخار داره نه درس خوندن مخصوصا ازدواج چون هر دو یک انتخابیه و مرحله ای  از زندگی . به نظرم اینکار نکن 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

یاابلفضل🤣چقدر خندیدم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

تو روش بگو اگه به حسودی هم باشه توی پیشنک اولی 

من نظری درمورد کار کردنم ازت نخواستم  که تز دادی پس حتما تو خلوتت با من رقابت میکنی که میخوای سعی کنی خودتو به من ثابت کنی 

درآمدش بخوره تو سرش شعور نداره

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
نه ازدواج افتخار داره نه درس خوندن مخصوصا ازدواج چون هر دو یک انتخابیه و مرحله ای از زندگی . به نظر ...

موفقیت ن ب درس ن ب شوهر موفقیت یعنی باتلاش زحمت خودت یک سرمایه براخودت اوکی کنی به جایی برسی من موندم چی بگم دیگه ب ایما🤣

موفقیت ن ب درس ن ب شوهر موفقیت یعنی باتلاش زحمت خودت یک سرمایه براخودت اوکی کنی به جایی برسی من موند ...

اصلا این کار خزه دیگه بکوبونی تو سر بقیه. چون چیزی برای بقیه ندارع که هر کاری مال خودته . نه کوبوندن به سر بقیه  مخصوصا یک مرحله از زندگی و یک چیز طبیعی مثلا یک نفر بچه ندارع بچه دار شدنو بکوبه تو سرش یا ازدواج اصلا زشته اینکار .‌

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

مگه با دیکاپریو یا برد پیت ازدواج کردی که بسوزه؟

حالا خوبه تو همون سایت مدام از شوهراتون مینالین

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
ولی خداوکیلی کوبیدن شوهر و ازدواج خیلی خیلی خیلی چیپ تر از کوبیدن درس و موفقیته

واییی 

ما درس میخونیم که مجبور نباشیم ازدواج کنیم🤣🤣

بعد چیو بکوبه تو سرش؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

اصلا این کار خزه دیگه بکوبونی تو سر بقیه. چون چیزی برای بقیه ندارع که هر کاری مال خودته . نه کوبوندن ...

واقعا زشته درس فقط باعث سطح شعور شخصیت و اطلاعات عمومی بعدش ک تموم شد وقتی تجربه کار توش نباشه انگار هیچی نیستی 

واقعا زشته درس فقط باعث سطح شعور شخصیت و اطلاعات عمومی بعدش ک تموم شد وقتی تجربه کار توش نباشه انگار ...

حتی اگه باشه هم یا موفقیت بالایی رسیدی هم کوبوندن ندارع چون مال خودته و درخت هر چی پر بار تر سرش خم تر اگه اینکارو کنه یعنی همه اینا نمایش بوده حالا نفر اول المپیک شده باشه 

بیشتر ببینید