2777
2789

دیشب برای ۱۸ نفر دست تنها شام درست کردم خانواده خودم و همسرم رو دعوت کرده بود البته شوهرم پسر خالمه خودشم تنها درست کرده بود غذا و دسر و سالاد رو جونم در اومد دیگه خسته شدم فردا شب هم راه میفتیم میریم مسافرت…. صبح زود بیدار شدم خونه رو جمع کردم کار کردم و ظرف هارو شستم و پاک کردم بعد سال تحویل رفتم خونه پدر شوهرم بعدش اومدم دیدم حالم خرابه از خستگی به شوهرم گفتم بریم بخوابیم یکم بعد بریم خونه مادرم ساعت ۷و نیم بود اومدیم گفتم وسایلامونو دیگه جمع کنم آماده بشم برای مسافرت…. پدرشوهرم زنگ زد حاظر شید بریم خونه عمو( برادرش) شوهرمم گفت باشه میاییم( یک ساختمونیم) منم به شوهرم گفتم ما میریم مسافرت دیگه واجبه خونه خاله و عمو بریم پس کی آماده شیم وسیله هامونو جمع کنیم خودشم خسته ایم نرفتم ولی شوهرم ناراحت شده میگه چی میشد میرفتیم فردا بعدازظهرم کلا خونه نیستیم😭😭😭 منم میگه خب پس کی وسایلامونو جمع کنیم کس استراحت کنیم راه بیفتیم واجبه مگه… به خدا هر سال میریم هااا خونه عموش حتی پسر عموش که ازدواج کرده زیاد نمیاد خونه پدر شوهرم 

الان عذاب وجدان گرفتم کاش میرفتم بد شد😭😭😭😭

خودممم اصلا حال ندارم😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کنا چ عذاب وجدانی

پدرشوهرمم ناراحت شد

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
اتفاقا خوب کاری کردی ... چرا عذاب وجدان ؟منم بودم نمی‌رفتم

به خدا هم خسته بودم دیشب غذای ۱۸ نفر رو پخته بودم تک و تنها پخته بودم همم که ما مسافرت میریم دید و بازدید نریم دیگه

صبح قبل اینکه راه بیوفتین برین

اونجا بریم باید خونه عمه هاش هم بریم😭

شاید باورت نشه حتی خوندن چیزی که تعریف کردی و تصورش خستم کرد

چرا؟

اونجا بریم باید خونه عمه هاش هم بریم😭

عیب نداره خب خونه عمو برید و بگو شب خیلی خسته بودم و‌همونایی که برای ما تعریف کردی تعریف کن که درکت کنن 

و بگو خیلی زود خوابم برده از خستگی و دلم نیومده نبینمتون 

اوناهم دهن به دهن میچرخه که شما شب نرفتی صبح رفتی ی سر و سریع برگشتی اینجوری عمه ها هم ناراحت نمیشن که نرفتی 

حالا یک ساعت هم دیرتر راه بیوفتین که ایرادی نداره