2777
2789
عنوان

اگه عجله نمی‌کردم تو شوهر کردن الان بهترین زندگی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 35 پست
چرا جدا نمیشین

زندگیم خوبه بچه هامم هم دوست دارم تنها دردم دوری از خانوادمه ولی خب من از همه نظر عالی بودم بهترین خانواده رو داشتم می‌تونستم بهترین شوهر رو کنم ولی خودم انتخاب کردم به اجبار خودم این شد با یه کارگر 

۱۵ کودک نیست شما نوجوان بودی

یا ابلفضل چی میگی.زیر ۱۸ سالم مگه ازدواج میکنن.مگه عرب جاهلی هستیم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم واقعا اتفاقیه که افتاده هرچند تلخ

بگم به خوشیات فک کن مسخره میشه ولی دیگه چی بگم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ربطی به کودک همسری نداره‌ خانواده بدید راهنمایی کنه. منم سنم بالا بود ازدواج کردم ولی خانواده راهنما ...

اره تقصیر اونا هم بود چون می‌تونستن راهنمایم کنن اما بخدا از بس تحقیرم میکردن اعتماد به نفسم کشته بودن فقط میخواستم ازشون دور باشم

میگم کاش ماشین زمان وجود داشت برمیگشتم به عقب

آره اما اگه اتفاق نمی افتاد شاید ما هم مدافع ازدواج نوجوونا بودیم مثل بقیه. 

هعییی هنوز فرصت جبران هست اگه هنوز سنت کمه. من دیر متوجه شدم چه اتفاقی برام افتاده. 

ردم واقعاً 

منم الان تو این وضعم دیگه طاقت تحقیرهاشونو ندارم

تحمل کن از چاله خودت نمدار تو چاه من میگم کاش تحمل میکردم بخدا اصلا یادم نمیاد که تو بچگی پشت من بوده باشن همش یا تحقیر یا توهین 

تحمل کن از چاله خودت نمدار تو چاه من میگم کاش تحمل میکردم بخدا اصلا یادم نمیاد که تو بچگی پشت من بود ...

من ۲۳ سالمه عجله نکردم 

میترسم رد کنم بمونم اینجا بدبخت شم 

تو چرا پشیمونی؟

۱۵ کودک نیست شما نوجوان بودی

اره بابا یعنی چی تا وقتی ادم میتونه ۹ سالگی ازدواج کنه چرا ۱۵

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
یا ابلفضل چی میگی.زیر ۱۸ سالم مگه ازدواج میکنن.مگه عرب جاهلی هستیم

چی داری میگی غیر عرب عاقل!! ۱۵ سال کودکه؟ ۱۵ سال نوجوانه عاقل خانم

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤