2777
2789
عنوان

مو خودش خود به خود درمیاد یعنی

79 بازدید | 8 پست

من کلی موهام ریخت نیمه خیس شانه کردم لج کردم باخودم چون دیر رفتم حموم قبلشم ریخت

حوصله ندارم غصه مو بخورم قبل ازدواجم پرپشت بود ۱ ماه بعد عقدم ریخت از استرس یعنی خودش درمیاد حرص نخورم؟ 

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

استرس و حرص نخوری خودش در میاد ولی قرص اهن و اسید فولیک هم بخور خوبه

واقعا ؟ یعنی اونجاهای سر که خالیه درمیاد؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جواب هوش مصنوعی

استرس یکی از مهم‌ترین عوامل ریزش مو هست، مخصوصاً اگه بعد از عقد و توی یه بازه‌ی زمانی پراسترس این اتفاق افتاده باشه. اما نگران نباش، چون اگه علت اصلیش استرس باشه، به‌مرور و با کنترل شرایط روحی و رسیدگی به موهات، می‌تونه تا حد زیادی برگرده.

چندتا نکته که می‌تونه کمک کنه:

• استرس رو کم کن: می‌دونم گفتنش آسونه، ولی سعی کن روش‌هایی برای آرامش پیدا کنی (ورزش، مدیتیشن، خواب کافی).
  • تغذیه خوب داشته باش: آهن، زینک، بیوتین و ویتامین D برای رشد مو خیلی مهمن.
  • از ماساژ پوست سر غافل نشو: این کار جریان خون رو زیاد می‌کنه و به رشد مو کمک می‌کنه.
  • موهات رو با ملایمت شونه کن: مخصوصاً وقتی خیسه، چون اون موقع مو ضعیف‌تره.
  • اگه ادامه داشت، به پزشک مراجعه کن: شاید نیاز باشه آزمایش بدی تا دلیل دقیقش مشخص بشه.

ریشه‌ی مو اگه از بین نرفته باشه، دوباره رشد می‌کنه. پس بهش فرصت بده و خودت رو اذیت نکن. 🫂✨

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

جواب هوش مصنوعیاسترس یکی از مهم‌ترین عوامل ریزش مو هست، مخصوصاً اگه بعد از عقد و توی یه بازه‌ی زمانی ...

ریشه مو وقتی مو ریخته یعنی ازبین رفته دیکه درنمیاد؟

ریشه مو وقتی مو ریخته یعنی ازبین رفته دیکه درنمیاد؟

نه لزوماً! وقتی مو میریزه، همیشه به این معنی نیست که ریشه‌ی مو از بین رفته.

🔹 اگه ریشه‌ی مو (فولیکول) هنوز زنده باشه، موها دوباره رشد می‌کنن. خیلی از ریزش‌ها به دلیل استرس، تغذیه‌ی نامناسب، تغییرات هورمونی یا حتی دستکاری زیاد موها هست و برگشت‌پذیره.

🔹 اما اگه فولیکول مو کاملاً از بین رفته باشه (مثل طاسی ارثی یا آسیب دائمی به پوست سر)، دیگه اون قسمت مو رشد نمی‌کنه.

چطور بفهمی فولیکول زنده‌ست؟
✅ اگه توی قسمتی که ریزش داشتی، کرک‌های نازک یا موهای ریز و کم‌رنگ می‌بینی، یعنی فولیکول زنده‌ست و مو دوباره رشد می‌کنه.
✅ اگه سر اون ناحیه صاف و براق شده باشه، ممکنه فولیکول از بین رفته باشه.

راهکار:
تا وقتی که علت دقیقش مشخص نشه، بهتره رسیدگی کنی و به موهات فرصت بدی. معمولاً بعد از استرس، ریزش مو موقتیه و بعد از چند ماه دوباره درمیاد. 🌱✨

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️