2777
2789
از خارجیا این چیزا رو یاد گرفتید. ما فرهنگمون متفاوته. چرا باید همچین چیزی رو واسه یه پسر توضیح داد؟ ...

زنا همینطوریش تو عذابن موقع پریودی حالا یه مرد ناآگاه که قراره بد برخورد کنه باهاش تو‌این دوره رو هم تحمل کنه چون زشته پسر راجع‌به بدن زن بدونه؟؟؟ فرهنگ هم عزیزم تو دوره هخامنشیان رسم بود زنی که پریود می‌شد باید جدا زندگی می‌کرد اون‌تایم. خیلی به فرهنگ‌ علاقه‌مندی برو لطفا قرنطینه شو این مدت.

پریود چه ربطی به پسرتون داره. تیپ روشنفکری برداشتد

اون پسر بعدا ازدواج نمی‌کنه؟ بچه دختر نخواهد داشت؟‌ خواهر نداره؟ باید بلد باشه چجوری رفتار کنه که اذیت نکنه کسی که پریوده رو. خوبه پس بلد نباشه هرچی شد برگرده به اون بدبخت بگه عصبانی‌ای چون پریودی یا شلوغش می‌کنی؟؟

اینا روشنفکری نیست حداقل زندکی تو جامعه‌ایه که نصف بیشترش پریود می‌شن! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

👌🏻اطلاعات کاملِ کامل😂دوستم می‌گه به پسرا چه زیر و روی بدن مارو بدونن چه تو مدرسه چه دانشگاه😅

آره میدونن 😂و خوب متقابله دیگه 🥴

ما یه سری داشتیم درباره ی لحظات خجالت آور کلاس میگفتیم ،اصلا یه هو حواسمون نبود قاتی هستیم ،وسطاش متفرق شدیم دختر و پسر 🫠

آره میدونن 😂و خوب متقابله دیگه 🥴ما یه سری داشتیم درباره ی لحظات خجالت آور کلاس میگفتیم ،اصلا یه هو ...

آره😜

وای😂چی می خونین؟

ما دهمیم ولی از الان به دانشگاه و این لحظه هاش فکر می کنیم🫠😂

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

آره😜وای😂چی می خونین؟ما دهمیم ولی از الان به دانشگاه و این لحظه هاش فکر می کنیم🫠😂

پزشکی 

چیز خاصی نیست ،زود فراموش میشه ...

اولین بار ترم سه بود که در تمام درسامون مسائل بی حیایی به صورت مشترک رو میدیدیم 

الان دیگه عادت کردیم 🥴

پزشکی چیز خاصی نیست ،زود فراموش میشه ...اولین بار ترم سه بود که در تمام درسامون مسائل بی حیایی به صو ...

موفق باشین😍

آره عادی می‌شه

من داروسازی دوست دارم،فکر نکنم اصلا آناتومی داشته باشه😂.. همش شیمیه🥴

موفق باشین😍آره عادی می‌شهمن داروسازی دوست دارم،فکر نکنم اصلا آناتومی داشته باشه😂.. همش شیمیه🥴

داره در حدی ولی نمیدونم در چه حد ولی یه سری مسائل ربطی به آناتومی نداره ،شما بیماری های منتقله از روابط ج و ... هم خواهید خوند و میبینید و حرفاش زده میشه کلا تو خیلی از درسا ...

ایشالا قبول میشی و میبینی 😅کلا خیلی چیزا عادیه اونموقع براتون ...

داره در حدی ولی نمیدونم در چه حد ولی یه سری مسائل ربطی به آناتومی نداره ،شما بیماری های منتقله از رو ...

درسته 

ان شاالله بتونم قبول شم ببینم😄

اگه وقتتون رو نمی‌گیرم می تونین بگین چه‌کار کردین پزشکی قبول شدین؟ چجوری خوندین،از چندم خوندین چه کتاب تستایی زدین و...

درسته ان شاالله بتونم قبول شم ببینم😄اگه وقتتون رو نمی‌گیرم می تونین بگین چه‌کار کردین پزشکی قبول شد ...

میشی 

امروز روز بیکاریمه 😅

من پشت کنکورم بودم و گند زدم تو یه بازه هایی 

کلی هست سوالت 

ولی بهترینش همینه از دهم تست زدن تو برنامه ات باشه ،کنکور شما با من یه کم متفاوت تره ،اگه نهایی همچنان باشه برای شما از همون اول قشنگ بخون و جدی بگیر ...برنامه داشته باش ،سعی کن نظم بگیری از الان تا سال کنکورت 

دیگه من بستگی به درس داشت ،برای هر درس کتابای متفاوت زدم 👌🏻ولی خوب ای کیو و سبز تو بیشتر منابعم بود ...الان که زوده جامع حل کردن برات ،الان کتابای تک درس رو مسلط شو ،سال دوازدهم جامع بزن و تستای کنکور و آزمون رو زیاد حل کن ...سوالای آزمونای مختلف پایه ی مربوط به خودت رو حل کنی عالیه ،تسلطت بیشتر میشه 

میشی امروز روز بیکاریمه 😅من پشت کنکورم بودم و گند زدم تو یه بازه هایی کلی هست سوالت ولی بهترینش همی ...

یه منبع رو مسلط شی نمیشه قبول شد؟ مثلا فقط خیلی سبز تک پایه و جامع، سطحش خیلی پایینه؟

میشی امروز روز بیکاریمه 😅من پشت کنکورم بودم و گند زدم تو یه بازه هایی کلی هست سوالت ولی بهترینش همی ...

من می خوام تابستون برای همه درسا خیلی سبز تک پایه بزنم. بعد ک تموم شد تک پایه آی کیو بگیرم؟ یا بزارم دوازدهم آی کیو جامع بزنم‌؟ 

یه منبع رو مسلط شی نمیشه قبول شد؟ مثلا فقط خیلی سبز تک پایه و جامع، سطحش خیلی پایینه؟

الان که خیلی سبز خوبه برای پایه برای یادگیری ولی سعی کن یه منبع سطح بالاترم کنارش به مرور بزنی 👌🏻

بستگی داره ،من خودم تک منبعی نمیتونستم برم جلو 🫠یا خیلیا رو میدونم دو منبعی بودن ،مثلا سال آخر آی کیو رو میزدن یا دروس دیگه یه کتاب دیگه داشتن ...🫠

فعلا تک گفتی دهمی تابستون یازدهم به دوازدهم جامع رو شروع کن

بله ممنون 

آی کیو جامع که دوازدهم، ولی میگین دو منبع یعنی بعد خیلی سبز چی بزنم تک پایه؟

مثلا میکرو گاج سطحش از سبز بالاتره‌؟