2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم های های گریه میکرد 😑

392 بازدید | 25 پست

بچه ها ما دیشب بیرون بودیم 

و یکم بحث مون شد و من یه سری حرفا زدم که این معنی می داد که مادر و برادرم و تاثیر بیشتری دارن تت‌ زندگیم معنی حرفام این بود 

و شوهرم هم قاطی کرد هم ناراحت شد دو بار سرشو گذاشت رو فرمون ماشین و گریه کرد بلند بلند‌.دلیل گریه هاش همین بوده احتمالا 

آخه سالگرد پدرم بود و پدرم ۴ سال پیش فوت کرده منم حالم گرفته بود و رفته بودیم بیرون و اصلا منو درک نمی‌کرد و غر زد ینی دوبار منم ناراحت شدم و اینارو گفتم

چیکار کنم حالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گریه تفکیک جنسیتی نداره ..

بزار گریه کنه

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید