2777
2789
عنوان

دوستان شماها حاضرید باکارگر ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 58 پست
وای دمت گرم حقیقت رو گفتی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂عزیزی

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارگر داریم تا کارگر 

یکی حقوقش هست ۴۰ ۵۰ تومن یکی هیچی 

البته نه من خودم با همچین کسی ازدواج نمیکنم به خاطر اهدافی که دارم فقط مسئله پول نیست 

همه جا پر از خداست ❤                                          

با کسی که عرضه کار کردن داشته باشه 

صبح تا ظهر سرکاره به فکر کار بعد از ظهرشم باشه نه خواب .

یا یه حرفه ای تو اون کارگری بلد باشه نه فقط بره آجر جا به جا کنه ، خودمم میرم سرکار و مشکلی نداره

اصالت لر 🌬
😂😂😂عزیزی

والا وقتی طرف بابای خودش هیچی نداره نباید انتظار داشته باشه یه وضع توپ بیاد بگیره 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

کارگر جماعت چشونه دل ندارن .ادمیزاد نیستن؟

من ۱۲ساله ازدواج کردم الانم حقوق شوهرم۱۶ تومن خدا رو شکر ب کمک هم زندگیمون خوبه .راضیم مخثهم برام پول حلال بودش ی پسر۹ساله دارم ی دونه ام تو راهی 

ربطی نداره دخترای بی پول اطرفم بهترین ازدواجا دارن

ربط داره 

میرید معیار مسینجید و میگید که میخام مهندس باشه کمتر از مهندس خونم راه نمیدم 

یمشید 35 ساله میگید که وای شوهر نیس 

خانم عزیز شوهر هست بخدا 

شما میرید معیار هاتون رو با ایده الی که هستید یه ترازو قرار نمیدید 

قبلا بله بود 

الان نیست 

الان همه دنبال منفعت هست

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
گلم اگه بهت فشار نمیاد دارم برای ازمون وکالت اماده میشم

تو کی هستی که بخواد به من فشار بیاد اخه جوجه 

تو حالا ببین اصلا همون کارگر هم میاد تو رو بگیره 😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید