2777
2789

خانما دخترم ۸ ماهشه ناحیه تناسلیش  دقیقا روی ناحیه دو طرف سرخ شده قرمزه بردم دکتر پماد کلوتریمازول داد و موپیرسین از شنبه دارم میزنم اما بیشتر شده به سمت ران ها هم ریخته چه کنم به پوشک هم حساسیت نداره مولفیکس میبندم هر دوساعت عوض میکنم بهداشتش خیلی رعایته تجربه ای دارید کمکم کنید 

من دخترم پماد بهش نمیساخت پودر بچه میزدم

میریختم دستم میزدم به ناحیه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، دختر خواهرمم همینجوری میشد بی علت، بعدا فهمیدیم که آبگوشت و یا سوپ که توش رب هس به اون حساسیت داره ، احتمالا به دخترت تازگیا این غذا هارو ندادی؟🤔

تنهایی مرگ آورست، غربت طاقت فرساست، حالا منو تنهایی و غربت محکوم به زندگی در سرزمین آب ، خاک و آهن 

اگه ادرار سوختگیه که کالاندولا اصلا نزن بدتر میشه

بنظرم یه چیزی بهش میدی میخوره یا خودت داری میخوری که بهش حساسیت داره

من اگه گرمی زیاد بخورم پسرم سریع ادرار سوختگی میگیره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
فقط روی ناحیه است ببخشید دو طرف شیار تناسلیشه 

از خوراکیه

به یه چیزی حساسیت داره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

قارچه. پیشروی میکنه ب سمت دو طرف ران بعد حالت زخم پیدا میکنه پسر منم همینطوری شد از ی قرمزی کوچیک ک من فکر میکردم سوختگیه یهو زیاد شد ترسیدم .دکتر پماد کلوتریمازول ۱ درصد داد و پماد بتامتازون ک تا زدم دو روزه خوب شد.

گفت فقط با آب خالی بشورش هیچ شوینده ای نزن خشکش کن. کک من با سشوار قشنگ خشکش میکردم.

یادمه دختر منم صورتش قرمز میشد دکتر اطفال بهش پماد داد بدتر شد. بردمش دکتر پوست، یه چیز دیگه داد خوب شد‌. اگر برات سخت نیست پوشکش نکن بذار یک کم هوا بخوره. اگر خوب نشد ببر دکتر پوست. یه وقت سوختگی نیست؟

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊