2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خواهرشم باخودمون ببریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حرف بدجنسای اینجا گوش نده ببرش خدا رو خوش نمیاد دلشو بشکونی البته اگه اونو پرستار بچه ت نمیبینی و صرفا بخاطر خودش میبریش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
اگه راحتی باهاش ببر و ب ماددشوهرت بگو مسئولیت قبول نمیکنی اگ اتفاقی بیوفته

نمیشه ک.   ببره ک دختره بچشو واسش نگه داره بعد مسئولیتشو قبول نکنن چیزایی میگینااااا

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

شرمنده ولی حرف زدنت اصلا خوب نیست

یعنی چی خوب بچه داری میکنه؟؟

مگه پرستار بچست؟؟

من مادرش باشم اجازه نمیدم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
به حرف بدجنسای اینجا گوش نده ببرش خدا رو خوش نمیاد دلشو بشکونی

خودش که از همه بدجنس تره

میگه میاد بچه داری میکنه 

تازه میگه ببرم یا نه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خودش که از همه بدجنس ترهمیگه میاد بچه داری میکنه تازه میگه ببرم یا نه

اره متاسفانه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
بچت سه سالشه همبازی دختر12ساله اس؟

چه عیبی داره منم ۱۵ سالمه  نوه عمه ام ۳ سالشه من باش بازی میکنم پیشم میمونه دیگه بقیه رو اذیت نمیکنه😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بیشتر ببینید