2777
2789
خودتون منو چطور میبینین

حس خاصی ندارم

احساس میکنم‌مغروری ولی چیزی تو دلت نیست 

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

بعضی از افراد خانواده‌ش مخالفت میکنن و میخوان که نظر متین عوص کنن و تو نباید بزاری

وامم کی درمیاد؟

داداشم با چجور دختری ازدواج میکنه مهسا میشه؟

بچه دومم پسر میشه؟

وضع مالیمون خوب میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس خاصی ندارماحساس میکنم‌مغروری ولی چیزی تو دلت نیست

عزیزم میشه منو بگی لطفا الهی که دلت شاد بشه 

بنظرت عشقم برمیگرده پیشم ؟پیام یا زنگ میزنه ؟بهم میرسیم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ممنونامسال کسی میاد تو زندگیم که ارتباط عاطفی بگیرم؟

بله ولی دل نبندین ممکنه نمونه موندش ۵۰ ۵۰هست

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

عزیز برای منم میگی شوهرم منو کی میبره متخصص پوست

آخرای بهار

اقای نیازاده از کارش اخراج میشه؟

نه

عزیزم میشه منو هم بگی اینکه عشقم برمیگرده پیشم ؟پیام یا زنگ میزنه ؟

یکی نمیزاره بهت زنگ‌بزنه حسود داری

ایا با. N. ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ در اینده دانشگاه چی میخونم تجربی ام؟ رنگ لباسم یا ماه تولدم یا ف ...

A

نمیدونم این حس نمیکنم‌چیزی

رنگ‌لباس رنگ‌جیع هست فک‌کنم قرمز نارنجی اینا رنگ لباس اینارو نمیدونم‌ولی واسه بقیه چیزا اوکیم