2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15190 بازدید | 210 پست

شما همون خانومی هستی که با شوهرت دوست شده بودی خانوادت فهمیدن بعد دوران عقد فهمیدی شوهرت نرمال نیست و با دختر داییش قبلا دوس بوده؟کارمند بودی دیگه نمیزاره بری سر کار؟

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مثل شما به خاطر دل شوهر زود رنگ عوض نمیکنن!!

عزیزم رنگ عوض کردن نیس من کم کم عوض شدم یهو عوض نشدم بعدم من خیلیی حساس و باحجاب نبودم ولی همونم کمتر کردم نباید حساس شد این دنیا به هیچکس وفا نکرده مردای الان منتظرن زناشون یکم ول کنن برن پی عشق و حالو خیانت و من همچین چیزیو نمیخوام

روزه ام بودی همراش میرفتی هر کار بکنن چرا نرفتیچرا همسرت باید فک کنه همراه نداره

کثافت کاری میکنن وصله ناجوری  هستم توشون مادرم بش گفته احتمالا زنتو نیار

خدایم برایم کافیست ❤

امثال تو میچسبن به حاشیه فقطمگه من گفتم هرکی مشروب میخوره خائنه؟ گفتم مشروبم میخوره این واسه خانواده ...

شاید تا قبل از اینکه واسه خودم پیش بیاد منم‌مخالف حرفت بودم اما اما اماااا هرکسسس هرکسسسسسسس تاکید میکنم هرکس ک دور مشروب و این کثافت کاریاس خائنه بیشرفه شاید اول نشون نده شاید خوب باشه ممکنه خیلی خوبم باشه ولی یه روزی‌یجاااا بدجوووووور‌گند میزنه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
برو گردش و تفریح شاد و خوشحال استوری بزار ببین مشغولی برات مهم نیست

حسود نیستم مال بد بیخ ریش صاحبش برن گمشن دوتا هرزه منتهی از اینکه تحقیرم می‌کنه و دروغ گفته عصبی هستم

خدایم برایم کافیست ❤

عزیزم رنگ عوض کردن نیس من کم کم عوض شدم یهو عوض نشدم بعدم من خیلیی حساس و باحجاب نبودم ولی همونم کمت ...

چرا باید با یه مردی ازدواج کنید ک انقد هول باشه ک همش دلتون بلرزه؟؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منظورت چیه ؟

منظورم با شوهرته 

مثلا عروس داماد هستید الان باید با هم باشید خوش بگذرانید حالا ب احترام شوهرت باهاشون هماهنگ میشدی و میرفتی

یعنی چی ک خوشم نمیاد ازشون چون شادن و افسرده نیستن ازشون بدت میاد؟؟؟