2777
2789

و نمی‌خوام موهام کاری کنه پیر تر و بزرگ تر از سنم نشون بدم 

چه رنگهایی بدون دکلره روی موی سیاه که هیچ وقت رنگ نشده و فقط حنا خورده اونم چند سال قبل درمیاد و از نظرتون آدم رو پیر نمیکنه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بدون دکلره هر رنگی بزنی به مرور زمان و شست و شو قهوه ای میشه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
بدون دکلره هر رنگی بزنی به مرور زمان و شست و شو قهوه ای میشه

خوشگله به نظرت واسه سن و سال من. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید چرا میگن دکلره مو رو خراب میکنه؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
خوشگله به نظرت واسه سن و سال من.

به نظر من موی مشکی از قهوه ای خیلی قشنگ تره 

من تقریبا همه رنگی امتحان کردم الان نزدیک دو ساله دیگه رنگ نمیکنم تا موهام مشکی یکدست بشه اگه دلت تغییر میخواد چند شاخه لایت تو موهات دربیار یا فیس فریم کن اینجوری هم تنوعه هم موهات آسیب نمیبینه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

چون اگه مواد خوب نباشه و یا زیاد روی مو بمونه، به جای رنگدانه، آب مو رو می‌کشه بیرون و مو خشک و شکننده می‌شه

مواد خوب و زمان مکث مناسب مشکلی ایجاد نمی‌کنه

💙صدا کن مرا... 
عزیزم موی بدون دکلره هرچی بزنی قهوه‌ای می‌شه زیاد انتظاری نداشته باشفقط دوبند انگشت ۱.۷ بادمجونی توی ...

مرسی مهربونم واسه راهنماییت

به نظر من موی مشکی از قهوه ای خیلی قشنگ تره من تقریبا همه رنگی امتحان کردم الان نزدیک دو ساله دیگه ر ...

مرسی قشنگم حتما به پیشنهادت فکر میکنم 

شنیدم مو ها رو واقعا میسوزونه در حد شدید 

الکیه باید بری پیش کسی ک واقعا بلده من رنگ کردم هیچی نشد همسن توعم اینحرفارو قبلا میگفتن ن الان دیگه

من که میترسم