2777
2789
منکه سریع طرفو میزارم کنار که دفعه بعدی کلا ریختشو نبینم

بالاخره یکم حس بد نمیگیرید مثلا من همش با خودم کلنجار میرم ک چرااین رفتارو کرد نکنه منو آدم حساب نمیکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مسی که نشناسم و فقط یکبار دیدمش باهام بد خرف بزنه ، فقط تا چنددقیقه حالم بده... بعدش یادم میره..

اما شوهرم و نزدیکانم، کسایی که دوسشون دارم باهام بد حرف بزنن، ناراحت میشم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

بالاخره یکم حس بد نمیگیرید مثلا من همش با خودم کلنجار میرم ک چرااین رفتارو کرد نکنه منو آدم حساب نمی ...

چرا منم حس بد دارم کلنجار میرم ولی از اینکه من اونارو ادم حساب نمیکنم حسم بهتر میشع و به زندگیم ادامه میدم 

بالاخره یکم حس بد نمیگیرید مثلا من همش با خودم کلنجار میرم ک چرااین رفتارو کرد نکنه منو آدم حساب نمی ...

عزیزم باید تمرین کنی این اخلاقتو بزاری کنار .. وگرنه چندسال دیگه از اینهمه زودرنجی و خودخوری، پیر و زشت میشی.. (واقعیت گفتم)

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

عزیزم منشی و فلان روزی صد و پنجاه نفر بهشون زنگ میزنن اگ قرار باشه با همه احوال پرسی کنن و اروم حرف ...

دست خودم نیست بعضی وقتا میبینی بعضی ها کلا باهام بد میشن بی دلیل و محل نمیدن روحیم حساسه 

دست خودم نیست بعضی وقتا میبینی بعضی ها کلا باهام بد میشن بی دلیل و محل نمیدن روحیم حساسه

اطرافیان رو حق داری اما مشاغل و‌کارمندا سرشون شلوغه بعضیا نمیتونن با همه خوب حرف بزنن گاهی