2777
2789

سلام خانما هفنه 5 بارداری هستم دردهای زیر دل مثل پریودی دارم گاهی هم سمت راست گرفتگی داره

شدید نیستن دردها ولی خب احساس میشه

اسهال هم دارم دل پیچه 

چکار کنم خیلی نگرانم راهنمایی کنید اگر تجربه ای دارید

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درداتا۱۲هفته درحدپریودطبیعیه ولی برارنگ ترشح فک کنم عفونته برودکتر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

درداتا۱۲هفته درحدپریودطبیعیه ولی برارنگ ترشح فک کنم عفونته برودکتر

چکار کنم عیده نیستن خیلی نگرانم نداشتم ترشح امروز دیدم زرد  کمرنگ هست

الهی و ربی من لی غیرک

توالت فرنگی رابطه ممنوع بادام درختی بخور نشاسته تو آب سرد حل کن بخور ‌ سوره های قلم یاسین حجرات حتما ...

ممنونم آره توالت فرنگی استفاده میکنم 

نگرانم خیلی میگم چیزی نشده باشه 😭

الهی و ربی من لی غیرک

چکار کنم عیده نیستن خیلی نگرانم نداشتم ترشح امروز دیدم زرد کمرنگ هست

صبرکن اومدن برودکترالانم اگه نگرانی بروزایشگاه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اوایل بارداری عادیه منم اینجوری بودم زیر دلم خیلی درد میگرفت ترشح هم خیلی زیاد بود حالا شما میگی زرد ...

ترشح نداشتم فقط حس خیسی داشتم دستمال میکشیدم بی رنگ بود امروز یکم متمایل به زرد بود نگران شدم 

درد هم نداشتم زیاد دیشب سمت راست گرفتگی داشت الان زیر دل دردهای پریودی شدید نیست ولی خب حس میشه 

الهی و ربی من لی غیرک

ترشح نداشتم فقط حس خیسی داشتم دستمال میکشیدم بی رنگ بود امروز یکم متمایل به زرد بود نگران شدم درد هم ...

ترشح عادیه من از ۵ هفته تا ۱۴ هفته ترشح داشتم خیس میشدم میگی زرده ممکنه عفونت باشه مطبا باز شد برو دکتر اگه لازمه دارو بده بهت .نگرانم نباش من یه بارداری پرازاسترس داشتم خدا بخواد هیچی نمیشه و نی نی سالم میاد بغلت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40