2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب نظرم خدا فقط چیزی را میده که از اول قرار بوده بده ، همه این زندگی مثل پازل چیده شده از قبل و دقیقا همونی میشه ک خودش میخواد ،ربطی هم ب لیاقت نداره، فقط و فقط هدفش امتحان و ازمودن و بزرگتر شدن بشره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه نمیکنه چیزی بیشتر از حد خود آدم نصیب نمیشه

چرا میشه عزیزم

ناامیدنباش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

واست دعا میکنم خدا معجزه کنه واست تو هم دعا کن من به آرزوم برسم و از شر این دیو خودشیفته نجات پیدا کنم و به آرامش برسم من خییلی تنهام 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بیشتر ببینید

اشتباه میکنی

خدایی که میبینه بندش سراسر از گناهه ولی ابروی بندشو حفظ میکنه حتی حاجتشو میده

میتونه برا ادمی ک لیاقت نداره هم معجزه کنه

خدا مهربون تر از تصور ماست

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)

من رها کردم هرچی خدا بخواد میشه دعا میکنم اما دیگه واسه چیزی پافشاری نمیکنم هر چه زودتر رها کنی زودتر به آرامش می‌رسی پذیرش درد کمتری داره اما اگه قرار باشه نشه آخرش هم نمیشه فقط درد می‌کشی و آخرش تسلیم میشی دعا و توکل هرچی خدا بخواد میشه