2777
2789
عنوان

یعنی یه نفر نبود بیاد توتاپیک من😞😞💔💔💔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست
الان دیگه خواهر برادر به زور با هم سلام میکنن شما هم چه دغدغه‌های داری ول کن بیخیال خوب نهایتش خواست ...

😅😂😂اره راستم‌میگی

ولی خب هروق پیام میداد من خوب جوابشو میدادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت میگی جواب ندادم وقتی قبلا دو سه بار بهم پیام داده بود

ن جواب دادم

گفتم ک من هیچ وق برا اولین بار بش پیام ندادم همیشه اون داده و من جوابشو دادم منظورم این بود

ووخیلییی صمیمی و دوستانه جواب میدادم

ن فک کنم منظورمو متوجه نشدین عزیزماون پیام میداد همیشه گرم و دوستانه جوابشو میدادم

اها‌ ببخشید 

در هر صورت اهمیت نده شما ادب رو به جا اوردی و اون اندازه شعورش برخورد کرد🤌🏻❤

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 🦋🖇                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد:)🌸🌱              ‌‌                                      

بیشتر ببینید
چرا من همیشه خوب جوابشو میدادم خوب حرف میزدم

خودت میگی سه بار پیام‌داده جواب ندادی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید
اها‌ ببخشید در هر صورت اهمیت نده شما ادب رو به جا اوردی و اون اندازه شعورش برخورد کرد🤌🏻❤

نمیدونم برام مهم نبودا بخدا

ولی چون ی زره اعصابم خورد شد من احترام گذاشتم پیام دادم

شاید یه کاری پیش اومده یجوری شده که نشده جواب بده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید