2777
2789
عنوان

امسال هم نتونم کار پیدا کنم چی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست
بله دانشگاه دولتی معدلمم الف امتحان نه برای کارآموزی رفته بودم از کارم راضی بودن استخدام شدم

مهدیس به نظرت دانشجو هم استخدام میکنن جایی که کاراموزی میرم؟ اگه مار ادم خوب باشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گیلانیه😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهدیس به نظرت دانشجو هم استخدام میکنن جایی که کاراموزی میرم؟ اگه مار ادم خوب باشه

اگر پاره وقت بخوان ارخ

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
اسی ترم چندی؟ کاراموزی رایگانه ها پیدا نشد؟

میدونم رایگان ولی شهری ک من هستم خیلی کوچیک محدوده شهرستانه 

مجبورم برم یه شهر دیگه اگه بخوان 

من تموم کردم معدلم ۱۵.۵۰ شما چندی

میدونم رایگان ولی شهری ک من هستم خیلی کوچیک محدوده شهرستانه مجبورم برم یه شهر دیگه اگه بخوان من تموم ...

تو باید دوران دانشجویی از استادات کمک میگرفتی واسه کاراموزی

الانم حضوری برو شرکت ها حتمااا حضوری

چیا بلدی از نرم افزارا؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گیلانیه😍😍

تایم اصلیشون هشت نیم تا دو هستاین پاره وقته؟

نه 

پاره وقت یعنی مثلا دو روز یا سه روز در هفته 

مگه دانشجو نیستی 

خب روزایی که کلاس داری نمیتونی بری سرکار

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
چقدر خوباحساساتی شدم🥺🩷برا منم دعا کن امسال فرهنگیان قبول شم🥰

عزیزم ایشالا هر چه خیر و خوبیه قسمتت امسال 

بیشتر ببینید