2777
2789

شرایط روانشناس رفتن ندارم از طرفی واقعا وضعیتم بد شده انقد شکاک شدم و وسواس فکریم زیاد شده ک ب هر چیز مزخرفی کلی فک میکنم حتی ب چیزایی ک با چش خودم ندیدم کلی فک میکنم و میگم شاید من ندیدم ولی همچین اتفاقی افتاده اصلا نمیدونم چیکار کنم 💔

منممممم🥲🤣دوسه بار وضومیگیرم ‌..کار شیطون لعینه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

منممممم🥲🤣دوسه بار وضومیگیرم ‌..کار شیطون لعینه

وسواس عملیه منم دارم ولی بیشتر وسواس فکری منو دیوونه کرده خیلی بده شاید کل روزم رو فقط ب چیزایی ک حتی ندیدم و ازشون مطمئن نیستم اختصاص میدم و بهشون فک میکنم و فقط حالم بد میشه زندگی داره کوفتم میشه🥲💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وسواس عملیه منم دارم ولی بیشتر وسواس فکری منو دیوونه کرده خیلی بده شاید کل روزم رو فقط ب چیزایی ک حت ...

وای منم دقیقاااا🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

وقتی تا این حد داری عذاب میکشی چرا دارو نخوری ؟ی مدت دارو میخوری بعد خوب میشی .

آخه اول باید برم پیش روانشناسی چیزی تا دارو تجویز کنه من حتی ب خانوادم نگفتم اینجوری شدم بعد میخوام بگم میرم پیش روانشناس؟