2777
2789
عنوان

دوست پسرم استوری گذاشته که

541 بازدید | 51 پست

خدایا مارو با کسایی که تو رو نمیشناسن آشنا نکن 

بعد سرچی آخه امروز رو روزه گرفته بود بعد این اصلا آدم مذهبی نیست روزه بدون نماز گرفته بود شب قبلشم که خودشو کشت انقدر ویسکی خورده بود بعد صبح که باهاش رفته بودم بیرون حتی بهم دستم نداد میگفت تو نامحرمیو روزه ام رو باطل نکن کلا یه رفتارای عجیب منم واقعا بهم برخورد گفتم یه وقت تحریک نشی دیگه جواب پیام هاشو ندادم بعد اومده اینو استوری کرده الان جدی دارم پاره میشم از فشار الان من شدم خدا نشناس اون شد آقای خداشناس با ایمان واقعا که حالا خوبه میدونم که واسه اینکه چکاش پاس بشه میخواد این چند روز رو روزه بگیره که یه وقت ماشینش رو نفروشه الان واسه من شده اسلام شناس خداباور🤡

لطفا بلاکش کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

خدایا شفا بده

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌𝖩𝖴𝖲𝖳 𝖳𝖱𝖴𝖲𝖳 𝖬𝖤 , 𝖸𝖮𝖴'𝖫𝖫 𝖡𝖤 𝖥𝖨𝖭𝖤 . . ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه اعتقادات مردم هنوز زندس 😐😂

بیخیالش شو بابا

تعادل نداره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

تازه طلبکاره شد که بازش چیه 

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی