2777
2789
عنوان

دوست پسرم استوری گذاشته که

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 51 پست
شایدم توبه کردهولی در کل آدمی که خدارو میپیچونه بدرد زندگی مشترک نمیخوره. هرچقدرم که دلت گیر باشه /:

احتمالا توبه کردنش یه چیزی تو مایه های همون ساسی مانکن بخواد باشه اسکل آقا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به خدا قسم تو زندکی هر پسری بگی دیدم این یکی خیلی بالاست تو حرام ترین ماه سال ویسکی اخه؟ حالا خودمم ...

خب میگم این اصلا واسش مهم نبود این چیزا  اصلا آدم معتقدی نبود که بخواد اهمیت بده که آره الان محرمه یا ماه رمضونه 

این حرفا چیه اخه

نمیدونم واقعا همون یه ذره عقلشم آب رفته بعد از ظهرم واسش عکس اینا فرستاده بودم لباسم تازه رسیده بود گفت که بذار بعد افطار بازش میکنم منم دیگه باهاش حرف نزدم 

خب پس با کیه آخه یهو همچین تکستی رو استوری ورده

مگه تنها مخاطبش استوریاش تویی که به خودت گرفتی؟

کلی ادم دیگع هم می تونن باشن 

بعدم ممکنه هیچ شخص خاصی مدنظرش نباشه همیشه خو نباید استوریا خطاب به یکی باشن  

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نمیدونم واقعا همون یه ذره عقلشم آب رفته بعد از ظهرم واسش عکس اینا فرستاده بودم لباسم تازه رسیده بود ...

بگو دوست دختر داشتن هم حرامه بای

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
وای فکر کن یه دوروز دیگه روزه بگیره احتمالا برمیگرده میگه تو منو از راه درست منحرف کردی 😂دیت بعدیمو ...

جعررررر وایییی دیت بعدی مسجد سر نماز جماعت😂😂😂

ستاره ای در حال سقوط از آسمان باور ها؛

یا داره مسخره بازی درمیارهیا جو گرفته دو روز دیگه یادش میره یا واقعا مسیرش عوض شده

آخه یه شبه جبرئیل هم نازل میشد بهش نباید اینطوری میشد 

تو همین دوروز منو روانی میکنه مثلا شب عیده همه با پارتنراشون میرن مهمونی مال ما یهو مذهبی شده

وایی بعد از پشت این پرده های مسجد همو نگاه می‌کنیم احتمالا از این به بعد بهم بگه خواهر 😂

بهش بگو برادر خواستین دست همو بگیرین یه تسبیح بگیر دستت اون سرشو بده دست اون😂😂😂

ستاره ای در حال سقوط از آسمان باور ها؛