2777
2789
عنوان

حورالعین بهشتی❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
و من یجایی خوندم زن فقط یه همسر و مرد میتونه زنش رو یکی از همسرانش دربیاره

باور کن یه کوفتی رو بذارن جلو چشمم به هزار روش سامورایی هم اثباتش کنند اینقدر نگران جزئیاتش نمیشم که تو نگران حورالعین و شوهر بهشتی هستی🤣 لابد از الان فکر اینی برای شنا در نهر شیر و عسل مایو چی بپوشی😂😂😂 کوتاه بیا زن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم واسه خانم ها هم هست چون اگه شوهرش باهاش هم درجه نبود یا دوستش نداشت میتونه اونا رو اختیار کن ...

اخه چرا اگه زن مقام بالاتری داشت فقط میتونه یه انتخاب داشته باشه ولی مرد میتونه اختیار کنه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

خخخخ نه دیگه ۷۰ تا میخان ۴ تا براشون چیزی نیستش تو بهشت بخور و بخوابه کلا😂😂😂

والا هرچی ک ارزوشو داشتن یه حدیث و آیه ازش ساختن واکنش خدا اون بالا دیدنیه فک میگن میری بهشت چند زن برهنه بهت سرویس میدن با چ عقل و منطقی باید اینو باور کرد 

بعضیارو باید چُص دود کرد.... بعضیارو سه کام حبس😉

به نظرم واسه خانم ها هم هست چون اگه شوهرش باهاش هم درجه نبود یا دوستش نداشت میتونه اونا رو اختیار کن ...

یه آقایی بود استاد دانشگاه  تعریف میکرد میگفت یه خانم پیر اومده گفته بهم اگه اونجا هم مجبورم  این پیر مرد  غُر غُرو رو تحمل کنم الان بهم بگید تا یه فکری بکنم 😂 

فقط دغدغه  ملت😂🤲

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
باور کن یه کوفتی رو بذارن جلو چشمم به هزار روش سامورایی هم اثباتش کنند اینقدر نگران جزئیاتش نمیشم که ...

ن من حسودیم میشه شوهر من بخواد با چن تا حوری باشه منم متعهد ب شوهر جون باشم😂😏

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

والا هرچی ک ارزوشو داشتن یه حدیث و آیه ازش ساختن واکنش خدا اون بالا دیدنیه فک میگن میری بهشت چند زن ...

دقیقا  معلوم نیست  تو بهشت  چه خبره با این همه حوری و .... 😁

اصلا در مورد تکامل روح و بالا رفتن درجه ملکوتی حرفی نمیزنند

😂

دقیقا معلوم نیست تو بهشت چه خبره با این همه حوری و .... 😁اصلا در مورد تکامل روح و بالا رفتن درجه ...

ن بابا فک کن یه درصد 

اینا میگن فقط بریم بهشت خودمون و هوا کنیم زنا هم بهمون سرویس بدن کامل از زبون خدا همچین چیزی و به همه میگن 

بعضیارو باید چُص دود کرد.... بعضیارو سه کام حبس😉

دقیقا معلوم نیست تو بهشت چه خبره با این همه حوری و .... 😁اصلا در مورد تکامل روح و بالا رفتن درجه ...

من مطمئنم کل بهشت فقط مربوط ب حوری نیست چون ذهن ما خیلی محدوده حتی سر همین حوری اختلاف نظر زیادی هست 

ن بابا فک کن یه درصد اینا میگن فقط بریم بهشت خودمون و هوا کنیم زنا هم بهمون سرویس بدن کامل از زبون خ ...

از نظر من ک این نیست چون خدا خطاب ب همه بهشتی ها و پرهیزگار ها گفته نه فقط مردا 

ک اومدن حورالعین رو مختص مردان کردن 

و از سویی هم میگن نه بحث زن باشه تعدد همسر نیست و اینا بنظرم همش چرته 

چون اولا خدا گفته زن و مرد نزد من برابرن و بهشتیان هر چه بخواهند برایشان فراهم است پس قانون و ممنوعیتی برای هیچ کدوم نیست..

من مطمئنم کل بهشت فقط مربوط ب حوری نیست چون ذهن ما خیلی محدوده حتی سر همین حوری اختلاف نظر زیادی هست

حتما  که قرار نیست  همش حول محور  حوری باشه 

ولی خوب  این رو هم باید در نطر گرفت که ذهن مردم ۱۴ قرن پیش حول چه محوری بیشتر میچرخیده برای همین جایزه براشون همون رو قرار  دادند