2777
2789
عنوان

بچه هام اینه ی هفت سین رو شکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 102 پست

از 7 صبح شروع میشه تا ساعت 5 و نیم دوم فروردین 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم شد

گلم تازه هفت صبح شروع میشه 

تا پنج و نیم روز دوم فروردین هم ادامه داره

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید

به بچه هات نگاه کن بکو خدایا شکرت دوتا بچه سالم دارم که توانایی جسمی دارن خدایا شکرت که سروصدای بچه هام تو خونه میپیچه و خونه سکوت مطلق نیست خدایا شکرت بچه هام سالمن و مریضی ندارن خدایا شکرت زندگی آرومی دارم خدایا شکرت که بچه دارم و تو حسرت مادر شدن نموندم 

میدونم اعصابت خورده ولی فدای سرشون بخاطر یه آیینه جو خونه رو دم عید و دم مسافرت خراب نکن بزار بخندند خنده اونا هزارتا می ارزه به شکستن یه آیینه کوچیک که قیمتی نداره 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید
عزیز میشه حستو نسبت به پسر من بگی که آیا موهاش،در میاد و مودار میشه یا نه

الان یکم مو داره ولی کم پشته این عادیه به مرور زمان موهای ضعیفش می‌ریزه و موهاش کاملا پر پشت میشه جای  نگرانی نیست 

خیلی حساس شدی شاید یکم طول بکشه ولی در میاد