dokhtrroyaiii مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 عنوان شما بودین میرفتین سر این کار | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 52 پست از ۴تا ۱۲شب کار سالن کاری رستوران از ۱ ام تا ۱۳ فروردین میخاد روزی ۵۰۰ هرچه در جستن آنی ،آنی 1403/12/30 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_9465 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 855 بنظرت چ کاری برم مجازی کار کن مثلا بیا پیج منو مدیریت کن فالور جمع کن هر چی انلاین فروختی.درصد بردار
میوووووم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2113 عزیزانی که میگید کمهظاهرا همتون خانه دار یا شغل دولتی و اداری هستید پایه حقوق کارگری همینه میتونه صحبت کنه بگه روزی ۷۰۰ تا ۷۵۰ بده وگرنه صاحبکار قبول نمیکنه
زری_جون98 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 8160 اینهمه کار کنی تا اون ساعت تهش ۶ میلیون؟خیلی کمهساعتشم اصلا خوب نیستحقوقشم خیلی کمهتازه روز عادی هم نیست، روزهای تعطیله انقدر حقوق کم میده کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 مجازی کار کن مثلا بیا پیج منو مدیریت کن فالور جمع کن هر چی انلاین فروختی.درصد بردار پیجت چیه و چ کاریه هرچه در جستن آنی ،آنی
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 جای که من کار میکنم به سالن کار ۲۵ میلیون میدن کدوم شهری شما هرچه در جستن آنی ،آنی
میوووووم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2113 کدوم شهری شما تهران سالن کاری باید خیلی زبل و تند باشی و البته مراقب
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 تهران سالن کاری باید خیلی زبل و تند باشی و البته مراقب منم تهرانم تو کدوم منطقه ها میشه کار کرد و حقوق خوب گرفت ؟؟؟ یکم از کارش میگی مثلا منظورت از زبل و تند چیه تند تند کار کنه یا موزی بازی و اینا ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 جای که من کار میکنم به سالن کار ۲۵ میلیون میدن برای ۸ساعت کار ۲۵م میدن ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
میوووووم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2113 منم تهرانم تو کدوم منطقه ها میشه کار کرد و حقوق خوب گرفت ؟؟؟ یکم از کارش میگی مثلا منظورت از زبل و ت ... هرچی محله بالا شهر تر باشه خب صددرصد در ادمدش هم بالاتره برای ۸ ساعت کار بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ عرفشه بیشتر نمیدن (البته اگه دائمی باشی عید افزایش حقوق داری)منظورم از زبل بودن همون(چابک بودنه)چون شلوغه و باید مشتری ها زود راه بندازی برن😐😐
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 هرچی محله بالا شهر تر باشه خب صددرصد در ادمدش هم بالاتره برای ۸ ساعت کار بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ عرفشه بیشتر ... برای ۱۲ساعت کار عرفش چقدره ؟ شرح وضایف اش چیه مثلا فقط بردن و اوزدن و سفارش گرفتنه یا باید میز ام دستمال بکشی و... ؟ بیمه ام داری شما؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
میوووووم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2113 برای ۱۲ساعت کار عرفش چقدره ؟ شرح وضایف اش چیه مثلا فقط بردن و اوزدن و سفارش گرفتنه یا باید میز ام دس ... من سالن کاری نرفتم برای همکارم رو میگماز ۱۱ تا ۲۳ ماهیانه ۲۵ میلیون میگیره میزا هم تمیز میکنه (تو با کارفرمات صحبت کن ببین شرایط اونجا چطوره)تمامه کارگرای دائمی بیمه هستن بعد شش ماه بیمه رو رد میکنه
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4595 من سالن کاری نرفتم برای همکارم رو میگماز ۱۱ تا ۲۳ ماهیانه ۲۵ میلیون میگیره میزا هم تمیز میکنه (تو با ... کارشون خیلی سخته ؟ کارفرما و همکارای اقا مزاحمت ندارن برای خانم ها ؟؟ کرم ریزی و این داستان ها منظورمه ... هرچه در جستن آنی ،آنی