2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولا ک کل فرش ک کثیف نشده،دوما اگ همون نقطه هم باشه،خب سجاده رو واسه همچین چیزایی استفاده میکنن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

دیگه سجاده داره قبوله.................بعدم مادرشوهرت که نمیدونه نجسه.........نگو

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

هیچی

سجاده دارن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

فرش خشک باشه مشکل نداره

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید