2777
2789
عنوان

وقتی خودتو میسپاری به دست خواهر شوهر ناشی ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 71660 بازدید | 571 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونقدا بد نشده عزیزم بااینک چهرتون معلوم نیست بهت میاد واقعا میتونی موهاتو صاف کنی و لخت تر بیشتر بهت میاد 

بازم شوهرت چیزی گفت بگو دست گلت خواهرته 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
به حست اعتماد کن این شبیخونی که امشب بهم زدن چیزی از ارزشام کم نکرد 😌😂😂😂قربونت برم من لطف داری ❤ ...

خدا خیرت بده 

با حرفات کلی خندیدم بعد از چند ماه غم و غصه برای اولین بار اینجوری خندیدم 

ادبیات بامزه ای داری و با نمک تعریف می کنی😊

به نظر من بهت میاد بد نشده 

حالا بعداً برو آرایشگاه پایین موهاتو مرتب کن

استارتر موهات بد نشده.چقد با مزه تعریف کردی.بی حوصله بودم تاپیکتو خوندم خندیدم.یاد خودم افتادم پارسال زنگ زدم اون ارایشگاهی  که همیشه میرفتم برای ابروهام.گفتم میخوام کو کوتاه کنم الان بیام؟گفت چه مدلی گفتم ساده تا رو شونه.گفت اخه کوتاهی رو باید زنگ بزنم بچه ها بیان ولی ساده رو خودم میتونم.منم بدو بدو پاشدم رفتم.موهامو اینجور کوتاه کرد رسید تا بیخ گوشم.همشم کوتاه بلند.افتضاح  شد.بعد من موهام پرم هست پفم داره.دیگه اینقد زشت شدم.تازه الان بعد هشت ماه یکم بلند شد قشنگ شد.مطمئنم ارایشگره  تا حالا مو کوتاه نکرده بود.دیگه برای اصلاح صورت و ابرو هم .پیشش نرفتم.