2777
2789
عنوان

وقتی خودتو میسپاری به دست خواهر شوهر ناشی ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 71660 بازدید | 571 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عاشقتمممم

کلی خندیدم با تاپیکت🤣🤣🤣

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید

اسی با اجازتون یه سوال میپرسم 

بخدا تاپیک زدم تااید نشده هنوز 

این کارتو بگم چه چاپی برام بزنن 

بدم کافی‌نت یا اونا ک کارت عروسی میزنن 

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

بیشتر ببینید
اسی با اجازتون یه سوال میپرسم بخدا تاپیک زدم تااید نشده هنوز این کارتو بگم چه چاپی برام بزنن بدم کاف ...

اونایی که کارت عروسی میزنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد 🤝🏻