2777
2789

سلام خانما دختر من هر روز روزی سه بار گاهی دوبار شکمش کار میکرد بعد واکسن دوماهگی ک‌زدم ی روز اسهال شد بعد دیروز و امروز اصلا مدفوع نکرده گریپ میکسچر هم دادم الآنم احساس میکنم دل درده کولیک داره ولی کولیکش بهتر شده بود چیکار کنم شکمش کار کنه روغن زیتون شکمشو چرب کردم دم سوراخ مقعدشم ولی کار نکرده و از ۴ بیداره تا الان ، الآنم بزور خواباندمش ولی هی بیدار میشه و گریه میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر شیر خودت رو میدی طبیعیه تا یک هفته کار نکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
با روغن زیتون از دور نافش در جهت ساعت یه ده دقیقه ای شکمش رو ماساژ بده. هر چند دقیقه هم پاهاش رو تو ...

انقدر جیغ جیغوعه شکمشو ماساژ میدم گریه می‌کنه ولم‌کن خودمم خیلی پل دردم نمی‌دونم بخاطر اونه

یه چی خوردی ک ب بچه نمیسازه

نمیدونم بخدا از رژیم هم خسته شدم چند وقت هیچی نمیخوردم ک دل درد نگیره چند روزیه همه چی میخورم ولی هی عرق نعنا و رازیانه و چای نبات هم میخورم 

احتمالا آلرژی داره. من نه ماه رژیم وحشتناک داشتم.

بخدا پدرم درآمده دیگه وقتی میفته ل بیخوابی باید منو باباش ببریم تو‌ماشین‌بچرخونیمش تا صبح خودمون تو ماشین هلاک میشیم

گهواره رو امتحان کن. پسر من فقط با اون میخوابید. ولی آروم میشد

اینم عکس روپامه در حالت عادی ی وقتایی ک بی‌حد بیدار بودنش طولانی میشه دیگه نمی‌خوابه میگم زودتر بزرگ شه خدایی داغونم