2777
2789
عنوان

دلم گرفته

60 بازدید | 11 پست

هر موقع میرم اینستا و استوری های خانوم های دوست نامزدمو می بینم افسردگی میگیرم خیلی ناز و خوشگلن اینا به کنار کلا همه زیبا شدن تو اینستا حتی تو واقعیت هم قشنگن

ولی من خیلی قیافه معمولی دارم حیف نامزدم که با منه اونم حق داره با یکی باشه که مثل خانوم های دوستاش ناز و زیبا باشه 

نامزدم استایل و قیافه اش خوبه ولی من خیلی معمولی ام دلم گرفته 

لاغر و زشتم

چیکار کنم زیبایی برام مهم نباشه😓💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هنوز عقد نکردم خانواده ام اجازه نمیدن عمل زیبایی کنم خیلی خانواده سنتی مذهبی دارم

ول کن بابا

خانوادت فردا به مشکل بخوری سر همین داستان باهمسرت ایا پشتت هستن؟

بخودت برس 

اعتماد به نفس بگیری

هیچ راه دیگه ای نیس

دلت گرفته؟ من همین نامزدم ندارم سه ساله دربدر دنبال کار میگردم هیچی به هیچی فکر کنم من باید دلم بیشتر از شما گرفته باشه برو از زندگیت لذت ببر جانم

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰
حداقل زشت نیستی عزیزم

عزیز دلم شما خیلی هم نازی اگر زشت نبودم تاحالا با ۲۶ سال سن یکی حتتتتی یک نفر ازم خواستگاری کرده بود مطمئن باش نامزدت زیبایی شما رو اول دیده که عاشقت شده و باهات مونده تاحالا🩷 خوشبخت بشی الهی ازین فکرا هم بیا بیرون همه با عملای زیبایی خوب میشن مهم اینه نامزدت چهره طبیعیتو پسندیده اومده جلو جسارته عزیزم چند سالته شما؟

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰