2777
2789
عنوان

🏴السلام علیک یا حضرت علی(ع)🏴

69 بازدید | 6 پست

🖤🖤🖤🖤🖤خدایا به حق حضرت علی (ع)  و تمام آبرومندان به درگاهت، حاجتمندان را به مصلحتشان حاجت روا کن...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🖤🖤🖤🖤

▪️التماس دعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بوی سجاده ی خونین کسی می آید.... 😔🖤

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید
شما هفت سين ميچينيد؟؟

فردا ضربت خوردن آقا امیر المؤمنین علیه السلامه🖤

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید
شما هفت سين ميچينيد؟؟

من برای این چند روز نمیچینم

ان شاءالله هفت سین قرآنی میخوام بچینم اگه بشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤