2777
2789
عنوان

مسکن مهر رشت

85 بازدید | 10 پست

سلام دوستان گلم

کسی اگه از مسکن مهر رشت اطلاعی داره ممنون میشم بهم اطلاعات بده

مقداری نقدینگی داریم میخوام اونجا بخرم

اگه میدونید بهم بگید ممنون میشم

تو دیوار بزن حدود ۲ونیم ایناس 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسکن مهر رشت رو نمیشناسی

میشناسم

بیا مجتمع لاکان شهر هم یه دور بزن مسکن مهر رشت هم برو از سمت گاز میدون گاز که میای ی‌رسی به پل طالشان بعدش مسکن مهر رشت هستش و بعد از مسکن مهر رشت مجتمع لاکان شهر

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

مجتمع لاکانشهر به اتوبان تهران نزدیکتره الا نمی‌دونم شما کجا ساکن هستی ولی بیا اینجا رو هم ببین ضرر نمی‌کنی

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
تهرانمدر کل فضای باز کدوم بیشتره

ششما از تهران تشریف میارید یاید اول لاکانشهرو ببینید فکر می‌کنم اینجا باب میل شما باشه فضای هر دو تا بازه به نظرم هر دو تا لوکیشن رو ببینید بعد تصمیم بگیرید