2777
2789

تو هر صنفی شیاد هست

ما که الان نمیتونیم بگیم طرف چکارس

ولی من خودم همیشه میرم طب سنتی

بدون ازمایش همممممه چیزو می فهمن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید
تو هر صنفی شیاد هستما که الان نمیتونیم بگیم طرف چکارسولی من خودم همیشه میرم طب سنتیبدون ازمایش همممم ...

من میگم اخه همه چیو گفت از رو عکس یعنی همه بیماری از سردرد و کمر و گردن و کبد و پهلو و سرگیجه و سینه و رحم و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم اخه همه چیو گفت از رو عکس یعنی همه بیماری از سردرد و کمر و گردن و کبد و پهلو و سرگیجه و سینه ...

نداری این دردارو؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید
ن بابا تیرویید . پهلو درد . کبد چرب. و درد رحم ندارم

خداروشکر

ولی تیروییدو کبدچربو  نود درصده مردم دارن!!اینم حتما تیری زده تو تاریکی😂😂

من خودم چکاپم تیروییدو نشون نداد درحالی که گردنم ورم داشت

کبدمم خودم خبر نداشتم

ولی دکتره بدون ازمایش و سونو تشخیص دادو دارو که داد

عصبانیتم کم شد ریزش موهام کم شد چقدر بی انرژی بودم همیشه بعدش اوکی شدم جوشای صورتم رفت 

بیشتر ببینید
بعدم گفت بسته پاکسازی و ۷ و نیم میلیون میشه داروم

وای خدا این به معنای واقعی شیاده 

من کل ویزیتو یه پلاستیک پر داروم شد نهصد

بیشتر ببینید
وای خدا این به معنای واقعی شیاده من کل ویزیتو یه پلاستیک پر داروم شد نهصد

اره امروزم دوباره زنگم زد که تخفیف دادیم و شما خیلی نیاز به دارو دارین گفتم نه نمیخام