2777
2789

بچم هشت ماهشه اسهال شده دکتر درکنار آنتی بیوتیک بهش پروکید داده بعد روش نوشته رفع‌مشکل گوارش و یبوست

چیزی راجب اسهال ننوشته اصلا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما استفاده کردی؟من همش بی بی کر یا پدی لاکت استفاده میکردم

آره خیلی مفیده چون چرک خشک کن علاوه بر باکتری های بد باکتری های مفید هم میکشه در کنارش تجویز میشه که ب جذب باکتری مفید کمک بشه .

البته من بعد از خوب شدنش میدادم وقتی چرک خشک کن قطع میکردم 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

من ی هفته پیش بچهام ویروس اسهال استفراغ گرفتن دکتر پروکید داد

روزی یدونه با ماست قاطی کردم دادم.

خیلی خوب بود .حتی برای تهوعم هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
من ی هفته پیش بچهام ویروس اسهال استفراغ گرفتن دکتر پروکید دادروزی یدونه با ماست قاطی کردم دادم.خیلی ...

بچه منم ده روز پیش گرفت دارو دادم خوب شد الا سه روزه دوباره شل و سبز دستشویی میکرد بردم باز دارو داد🤦🏻‍♀️

بچه منم ده روز پیش گرفت دارو دادم خوب شد الا سه روزه دوباره شل و سبز دستشویی میکرد بردم باز دارو داد ...

ان شا الله زودتر خوب بشه

شاید واسه دندون دراوردنم باشه

اخه بچهام موقعی ک دندون درمیاوردن مدفوع سبز شل میکردن

یا وقتهایی ک پهلوهاشون سردش میشد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید