2777
2789
عنوان

خون در مدفوع کودک

39 بازدید | 4 پست

سلام مامانا میشه کمکم کنید ، دخترم دوماهشه ، رو ۴۵ روزگی تمتم صورتش جوش زد که یه دکتر تشخیص داد حساسیت به پروتیین گاویه و بهم گفت صبحانه ارده و شیره بخور از همون روز درل دردای دخترم شروع شد منم متوجه نشدم که به ارده واکنش نشون داده تا اینکه چند روز مونده بود دو ماهگیش فهمیدم و حذفش کردم دخترم دل درداش خوب شد ،ولی یه شب فسنجون خوردم و بامیا برای اولین با داخل مدفوعش خون های بارگه های ریز دیدم ، ولی فرداش خوب شد ولی دوراره دو روز بعد این دوتا غذام تکرار سد بازم رگه خونی دیدم ،من پروتیین گاوی رو کلا گذاشتم کنار ،نمیدونم باید چیکار کنم ،میشه راهنماییم کنید 

من بودم شیر خشک میدادم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

عزیزم دختر کوچولو تو ببری متخصص اطفال اون تشخیص بده اینجوری نمیشه سرخود چیزی گفت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک رو نخوندم ولی در وحرله اول به دکتر مراجعه کنین ولی اگر امکان دیدن حظوری دکتر رو نداربن به دکتر ساینا مراجع کنین اپلیکیشن آنلاین هست

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم