یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفم عزیزم،واقعا هیچ کلمه وجمله ای نمیتونم بگم که دلداریت بدهخودمم چند ساله درگیر نازاییم ،سر کوچک ...
ممنونم عزیزم چه میشه کرد سرنوشته دیگه ،. واسه منم اینطور رقم خورده ....همسر من ذاتن ادم بدی نیست ولی کوچکترین حرفی درمورد مادرش بشه منو پاره میکنه ....مهم نیست چی میگه ، مهم اینه ک چرا انقدر بی فکر و بچه ننه اس ....چرا یه مرد نباید فکر همه جاشو بکنه و برای خودشیرینی و دل مادرش تا ریال اخر جیبش را بده ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنونم عزیزم چه میشه کرد سرنوشته دیگه ،. واسه منم اینطور رقم خورده ....همسر من ذاتن ادم بدی نیست ولی ...
انشالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم
دقیقا شوهر منم برای خونواده ش میمیره،همیشه اولویتش اوناست برای خانواده ش همه چی مهیا میکنه،حمایت مالی ،هدیه ،کمک هرچی اول برای اوناست ته مانده ش واسه من
مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م
درکت میکنم،شوهرت کاربدی کرده ولی بیخیال شو،خودتو پیرنکن،جلوچشم اونا،دیگه اون کارشو کرده هی غصه بخوری ...
هی تو مغزت حرفاشو نیار،ببین کسی که یه بار به سرت پتک زده همون یه بار زده،تموم شده تو هی خودت پتک رو هر لحظه نزن توسرت،شاد باش،سال جدیده،خودت حال دلتو شاد کن
درکت میکنم،شوهرت کاربدی کرده ولی بیخیال شو،خودتو پیرنکن،جلوچشم اونا،دیگه اون کارشو کرده هی غصه بخوری ...
اره بیخیالش ، گوربابای مفت خور و به دردنخور فقیرش....
همین مونده بفهمن من ناراحت شدم و نقطه ضعف دستشون بدم فردایی وقتی دم به دقیقه میخوان دست بذارن رو نقطه ضعفم ....مهم نیس، من ک امسال جای خاصی نمیخوام برم مهم نیست چی بپوشم .
هی تو مغزت حرفاشو نیار،ببین کسی که یه بار به سرت پتک زده همون یه بار زده،تموم شده تو هی خودت پتک رو ...
ممنون عزیزم ک انقدر مهربونی ، بخدا نمیدونم چی بگم ، حتی جوابش را ندادم ک جنگ و دعوا نشه اخرسالی چون بداخلاق و کینه ای ....بذار ب خیالش فکر کنه من مادرشو ادم حساب میکنم و به خیال خودش کار خیر کرده ، بذار تو حال خودش باشه مهم نیست ، خدا از دل ادمها خبر داره و حرف و منطق حالیشه ،خودش اون دنیا قضاوت میکنه .....
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!