2777
2789
عنوان

با بابام چطوری رفتار کنم

107 بازدید | 10 پست

امروز مامانم زنگ زد گفت اتاقتو تمیز کن تعمیر کار داره میاد بعد من داشتم تمیز میکردم اومد گفت برای کامپیوتر میخواد بیاد اتاق تو 

گفتم نمیدونم چون فک نمی کردم برا کامپیوتر باشه

بعد این فک کرد نمیخوام بهش اطلاعات بدم بعد گفت فردا نامزد کردی اومدی من نمیام باهات حرف بزنم همون طوری که میام خونه میدویی میری اتاقت و باهام حرف نمیزنی، نون منو میخوری برام ادا در میاری

بعد دلیل اینکه من فرار میکنم اینه که هر وقت پیششم یا بهم تیکه میندازه یا به مامانم فحش میده یا مسخرم میکنه یا مثل دیوونه ها اخم و تخم می کنه

آخرین بار که برای دیدن تلویزیون رفتم پیشش، تو تلوزیون دختر بچه عه نخبه بود بعد با خنده شروع کرد به هر چی فحش و مسخره از دهنش میومد داد: قوزمیت،. زشت، بی شرف و..... خیلی دیگه منم گفتم هر چی گفتی خودتی و دیگه نرفتم طرفش

دیشبم غلط کردم تلویزیون دیدم و بلند شد گفت برقا رو خاموش و به مامانم گفت ماچه

کلا بدم میاد برم پیشش

بعد قشنگ گوششاشم تیزه هر چی ما میگیم جمع میکنه خبر میده

بعد این روزا 24 ساعته خونس در حالی که مامانم 10 ساعت بیرون کار مبکنه و خیلی خسته میاد خونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی بابات خداییش دیگه خیلی بیشعوره غیرت نداره بره کار کنه مامانتو میفرسته کار کنه😒 چقدر بی فرهنگ تو ...

بابام معلمه این روزا کلا تعطیله

مامانم کارمنده

بابام خرجمون رو میده 

اینجور ادما درست بشو نیستن فقط باید با یه ادم خوب و ادم حسابی ازدواج کنی بری از خونتون و بعدشم ارتباطتو محدود کنی که دوباره به زندگی مشترک تو هم گند نزنه

سالی به سالی ببینیش

میدونم رفتارش یجوریه همش کوچیکت میکنه تحقیر میکنه 

چرا فقط جبهه میگیری؟ نگران نباش اون بهش آوخ بگیم تا 10 روز مثل سگ باهامون رفتار میکنهاحتمالا اون موف ...

نه دیوونه منظورم اینکه با این بابای وحشیت اینجوری صحبت کردی اون چه ری اکشنی نشون این جور که تو گفتی گفتم حتما یه بلایی سرت آورده