2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 141 پست
کجایی که اینقدر گرونه؟شیرینی شهر ما صد و خوردی هست.حالا برای عید نهایت بشه دویست

شما کجای شیرینی کیلو 100 من تا حالا ندیدم زولبیا بامیه کیلو 300 هست کجای واقعا 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امروز در عرض دو روز طلا شده گرمی 8100 من فهمیدم خشکم زد روزی 500 اومده رو طلا اخه ناکردار چند ماه پ ...

طلا 

لباس 

وسایل

خوراکی

قیمتا سر به فلک زدن

یه شال قیمت گرفتم ماه پیش ۴۵۰ این ماه ۸۰۰ آخه یه شال چیه که اینقدر افزایش قیمت داشته باشه😤

شما کجای شیرینی کیلو 100 من تا حالا ندیدم زولبیا بامیه کیلو 300 هست کجای واقعا

همه بریم شهرشون شیرینی بگیریم ۲۰ کیلو بگیری تازه میشه ۲ تومن تو شهر خودمون ۵ کیلو میشه ۲ تومن😂😂😂😂

به تعداد مهمونات با همون ملاقه ای که میذاری باید بریزی توی ظرف های کوچیک اجیل خوری.

میبینن کمه همه به اندازه یه کوچیک برمیدارن.

ما که اگه جایی دعوت بشیم بخاطر شرایط مالی و اقتصادی فقط شام میخوریم میریم نمیذاریم بخاطر مهمون زحمت میوه و شیرینی به خودش بده دلمون نمیاد.

همه هم فهمیدن تقریبا

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

طلا لباس وسایلخوراکیقیمتا سر به فلک زدنیه شال قیمت گرفتم ماه پیش ۴۵۰ این ماه ۸۰۰ آخه یه شال چیه که ا ...

میدونی پارسال یکی گفت سال دیگه طلا میشه 5 تومن گفتن به همین خیال باش مگه میشه 2 تومن یه ساله بشه 5 تومن بعد امسال 5 تومن رو رد کرده شده 8 تومن 😐😐😐من خیره به افق موندم سنگین بود برام نتونستم هضم کنم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بببخشیدا ولی دیوانه آیدبرای عید خرید تکردیدبعد هفت سین ۳تومنی میخوای بخری و آجیل ۱۰ تومتی؟؟؟؟برای پو ...

دیگه اینا خرید عید میشه دیگه 

مرغ و گوشت و آجیل اینا 

والا هفت سین ۳ تومنی اصلا خوشگل نبود 

من اصولا مانتو و اینا ماههای قبل می‌خرم چون وقت نمیکنم همرو اسفند بگیرم 

همه بریم شهرشون شیرینی بگیریم ۲۰ کیلو بگیری تازه میشه ۲ تومن تو شهر خودمون ۵ کیلو میشه ۲ تومن😂😂😂� ...

من دفعه پیش رفتم 6 تا دونه شیرینی تر گرفتم واسه بچه هام یهو گفت شد140 من موندم خدای اخه 140 تقسیم 6 کنی ببین یدونه شیرینی چند میفته پرسیدم کیلو چند از 400 به بالا گفت من خشکم زدم 

به تعداد مهمونات با همون ملاقه ای که میذاری باید بریزی توی ظرف های کوچیک اجیل خوری.میبینن کمه همه به ...

فهمیده که نیستن 

چون احساس می‌کنن مادر من چون به ما کمک مالی میکنه 

حتما ما خیلی پولداریم 

و وقتی شوهر منم تو یه مهمونی خدا تومن خرج میکنه همه میگن داره دیگه 

دیگه اینا خرید عید میشه دیگه مرغ و گوشت و آجیل اینا والا هفت سین ۳ تومنی اصلا خوشگل نبود من اصولا ما ...

حالا تاپیک زدی اصل مطلب این بود شوهرت جان فدای خانواده و فامیلشه

اصل مطلبو ول کردن چسبیدن به مبلغی که گفتی 

ملت ما همینه دیگه😂😂😂

فهمیده که نیستن چون احساس می‌کنن مادر من چون به ما کمک مالی میکنه حتما ما خیلی پولداریم و وقتی شوهر ...

پس از این کاسه کوچیکا بگیر بذار جلوی هرکسی که حمله نکنن.

اندازه یه قاشق جامیگیره.

بقیه چیزا رو هم بذار فریزر برای سال بعد.

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

من دفعه پیش رفتم 6 تا دونه شیرینی تر گرفتم واسه بچه هام یهو گفت شد140 من موندم خدای اخه 140 تقسیم 6 ...

آره خیلی گرون شده همه چی

خدا شاهده صبح بازار رفتم با دست خالی برگشتم فقط قیمت گرفتم همه قیمتا عجیب و غریب

اسی یه چیزی خبر داشتی آجیل کهنه به شدت سرطان زا هست اونم چی از نوع خطرناک ترش سرطان کبد کاش کم می‌خرید واقعا یه جا خریدن درست نیست تازه تو مغازه هم میارن آجیل کهنه رو قاطی تازه ها میکنن