2777
2789
عنوان

چندتا پیشنهاد توی دانشگاه داشتین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 109 پست
تازه این افکت هم داره🥲🥲 قیافه واقعیم زشت تره خلاصه خط چشم ماژیکی دارم شکل ماژیک دستت نمیلغزه موقع ...

نه زشت نیسی اصلا اعتماد به نفست کمه .  این فکر نکن اعتماد به نفستو زیاد کن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بزار ۴۰۴ قبول شم میام میگم بهت 😂😌

ولی فک نمیکنم تو دانشگاه پیشنهاد بدن در این حد 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

چررا تعجب کردی ؟من هنوز دانشگاه نرفتم 🥲🥺

منم نرفتم 😁🥹

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

خب شاید عکس پروف خودش نباشه عکس گل و.‌..بزاره چطور بفهمن قیافش چطوره؟؟یعنی واقعا همه تو دانشگاه در گ ...

اونایی که عکس گل دارن دقیقا یکیشون خود منم 😂

البته عکس گربه

میگم تو دانشگاه باید پا بدی

البته بستگی به دانشگاتم داره 

من اراد تهران میرم 

احتمالا دولتی گرون نداشته باشن یا خیلی درسخون باشن اهل رل نباشن 

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

ولی فک نمیکنم تو دانشگاه پیشنهاد بدن در این حد

چ میدونم اینجا میگن میدن😂😂

ولی خب از حق نگذریم چهرم خوبه ببینم چی میشه..

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید
اسی اینجا منبع دروغه 🤣طرف اومده میگه استاد رو می فرستادن خواستگاریم 🤣🤣والا تو رمانا و فیلمای ایرا ...

ای دمت گرم😂🤝

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ازز همه رشته ها؟؟؟؟یا فقط رشته خودشون

بستگی به دانشگاه داره

مال ما داره

هم هر رشته ای داریم هم کلی

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

نه زشت نیسی اصلا اعتماد به نفست کمه . این فکر نکن اعتماد به نفستو زیاد کن

فدات شم من عزیزم مرسی 🥺🥺 خدا کنه خود واقعیم شبیه عکسه باشه 

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چ میدونم اینجا میگن میدن😂😂ولی خب از حق نگذریم چهرم خوبه ببینم چی میشه..

هیچ وقت توی دانشگاه وارد رابطه نشید اگه خدایی نکرده بعد جدا بشید اصلا خوب نیست💔🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اونایی که عکس گل دارن دقیقا یکیشون خود منم 😂البته عکس گربهمیگم تو دانشگاه باید پا بدیالبته بستگی به ...

آها خب خدارشکر راستش من از این که کسی پیشنهاد بده بهم میترسم 🥲😂😂خوشم نمیاد اصلا حس بدی میگیرم نه من اصلااا پا نمیدمممم پسرا رو آدم حساب نمیکنممم

هیچ وقت توی دانشگاه وارد رابطه نشید اگه خدایی نکرده بعد جدا بشید اصلا خوب نیست💔🥲

درست میگی:)

هعی..

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید
چ میدونم اینجا میگن میدن😂😂ولی خب از حق نگذریم چهرم خوبه ببینم چی میشه..

منم قیافم خوبه ولی بنظرم در این حد هم نیست یکم بعضی ها الکی میگن 

خب بعدا خود واقعی اینا رو پسرا ببینن چی؟؟؟ چون معمولا عکسا خود واقعی نیستن

اخه پسر 20 ساله 

به نظرت دنبال زنه؟ 

دنبال دوست دختره 

حالا اونم نبود زیاد فرقی براشون نداره 

همین که پا بده برن بیرون کافه فلان 

براشون کافیه