2777
2789
عنوان

چندتا پیشنهاد توی دانشگاه داشتین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 111 پست
این

زیبایی

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید
این

اخی 😍😍😍 زشت نیسی کهههه دیگه اینجوری نگو فقط بد عکس‌گرفتی زاویه دوربین و اینا بده 

چه خوب خط چشم میکشی چطور میکشی؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تووی گروه میزارنشون ؟

گروه تلگرامی داریم 

دانشگاه زده برامون

همه هستن

هرکی عکس پروفش شاخ تر و داف تر 

احتمال خاطر خواهش بیشتر 😂

حتی اگه زشت باشه

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

اخی 😍😍😍 زشت نیسی کهههه دیگه اینجوری نگو فقط بد عکس‌گرفتی زاویه دوربین و اینا بده چه خوب خط چشم می ...

تازه این افکت هم داره🥲🥲 قیافه واقعیم زشت تره خلاصه 

خط چشم ماژیکی دارم شکل ماژیک دستت نمیلغزه موقع کشیدن

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بزار ۴۰۴ قبول شم میام میگم بهت 😂😌

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید
گروه تلگرامی داریم دانشگاه زده برامونهمه هستنهرکی عکس پروفش شاخ تر و داف تر احتمال خاطر خواهش بیشتر ...

خب شاید عکس پروف خودش نباشه عکس گل و

.‌..بزاره چطور بفهمن قیافش چطوره؟؟یعنی واقعا همه تو دانشگاه در گیر این چیزا هستند ؟

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

ب خاطر همین تعجب کردم😂😂😂

اسی اینجا منبع دروغه 🤣

طرف اومده میگه استاد رو می فرستادن خواستگاریم 🤣🤣

والا تو رمانا و فیلمای ایرانی هم انقدر تخیلی نیست

نمی دونم چرا فکر می کنن بقیه دانشگاه نرفتن نمی دونن

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

گروه تلگرامی داریم دانشگاه زده برامونهمه هستنهرکی عکس پروفش شاخ تر و داف تر احتمال خاطر خواهش بیشتر ...

خب بعدا خود واقعی اینا رو پسرا ببینن چی؟؟؟ چون معمولا عکسا خود واقعی نیستن

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اسی اینجا منبع دروغه 🤣طرف اومده میگه استاد رو می فرستادن خواستگاریم 🤣🤣والا تو رمانا و فیلمای ایرا ...

😂😂😂😶

بیشتر ببینید