2777
2789
عنوان

سرم ivig

272 بازدید | 14 پست

سلام ۱۵میل سرم ivigدارم که واسه انتقال جنین خریدم و دکترم میگه چون ازمایش لنفوتراپی انجام دادین فعلا نیازبه تزریق ندارید و تاریخ سرم کمه ویخچالی هس چون دارومتاسفانه کمیابه وباکلی دردسر گیرم امده ونیازمند دارو زیاده اگه کسی نیازداره به شمارم اطلاع بده۰۹۱۷۰۴۸۳۱۹۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قیمت میفروشید؟؟؟؟ 

عزیز همه به نوعی درگیر هستیم  وات ساپ پیام بدید عکس وتاریخ بفرستم ببینید ایا به تزریقتون میخوره حدود۱۶وپانصد هزینه شده فاکتور هست واقعا نیازداشته باشین یه جورکنارمیام 

عزیز همه به نوعی درگیر هستیم  وات ساپ پیام بدید عکس وتاریخ بفرستم ببینید ایا به تزریقتون میخوره ...

من تا اردیبهشت انتقال ندارم .برای دوستم میخواستم ...ممنون 🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تا اردیبهشت انتقال ندارم .برای دوستم میخواستم ...ممنون 🌹

خواهش میکنم،لازم داشتن اطلاع بدید بهشون ،قبلا طب سوزنی وبادکش انجام دادم متاسفانه خارج رحمی شد باتغذیه سالم ورزش (لوبیا سبز ابپز وسیرابی گوسفند )تاثیر خوبی داشت گفتم شاید کمکی به تجربه تون بشه

شما میتونید بگید مشکلتون چیه.من ذخیره تخمدان پایین دارم.تخمک اهدایی گرفتم.حالا بعد پریودی لکه بینی د ...

منم همین مشکل دارم ،لکه بینی به دکترتون اطلاع بدید ،خودتون ارام کنید بار اول یکم استرس دارین سخته اماطبیعی هست

بار اولمه

انشالله جواب بگیرید ،ذخیره ام پایین هست که با دارو بالامیاد وهمه موارد دیگه ام عالیه ،اما علت اصلی من نامشخصه وچنددکتررفتم نتونستند تشخیص بدن