2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باور کن جا میخورم مثلا موقع شام و نهار غذای داداشم ک مثلا دستشوییه رو زودتر میکشه تا من که نشستم کنا ...

بخدا مامان من حاضره ما واسه خونش یه چی بخریم با اینکه دختریم ولی پسرش نه 

مجردم و توی خونه عزیزم چه تقصیری از طرفی دلم میسوزه

منم مجردم عزیزم

منم خیلی دلم میسوخت اما مقاومت کردم

بعدشم همون تو خونم‌میتونی بیشتر بری تو اتاقت یا...

بعدم اگه دیدی نمیتونی که باید بسوزی

من فقط بهت راه حل دادم

پیش من گریه میکنهتا یه چیزی میشه میاد من بدبختم میخوام خودمو بکشم میخوام فلان کنمغصشو من میخورم ازش ...

سلام

شما آدم امنش هستید

با شما احساس صمیمیت دارن

با برادرتون نه.

مادرتون یک خانم هستن با کلی دغدغه، خودتونو بذارید جاشون. 

اکثر مادرها همینن

مادر بزرگ من همینطورن، به داییم شاید بیشتر محبت کنن، اما تو خونه ما راحت ترن. 

این نعمت خداست که برای مادرتون کسی هستید که پیشش راحته، میخواد درد و دل بکنه و پیشش آروم بشه.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید