2777
2789
نفهمیدم منظورت چیه؟ میخوای مهمونشون کنی برا شام بمناسبت عید؟

نه تازه عروسه مامانش میخواد امروز براش عیدی بیاره 

چه رسم جالبی دارین چرا ما ازاین کارها نکردن برامون

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تازه عروسه مامانش میخواد امروز براش عیدی بیاره چه رسم جالبی دارین چرا ما ازاین کارها نکردن برامون

منم😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بیشتر ببینید
نه تازه عروسه مامانش میخواد امروز براش عیدی بیاره چه رسم جالبی دارین چرا ما ازاین کارها نکردن برامون

اکثرا همه جا این رسم هست

تو عقد خونواده پسر میارن

سال اولی ک ازدواج کردی خونواده دختر

اکثرا همه جا این رسم هستتو عقد خونواده پسر میارنسال اولی ک ازدواج کردی خونواده دختر

ما تو عقد که خانواده پسر برا دختر عیدی میارن

خانواده دختر هم میگیرن برا پسر میبرن

برا شب چله هم همینطور

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بیشتر ببینید
اکثرا همه جا این رسم هستتو عقد خونواده پسر میارنسال اولی ک ازدواج کردی خونواده دختر

من اولین بار می‌شنوم به خدا که رفتی خونه خودت برات عیدی بیارن 

ما تو عقد که خانواده پسر برا دختر عیدی میارنخانواده دختر هم میگیرن برا پسر میبرنبرا شب چله هم همینطو ...

توی عقد آره عیدی شب چله ما هم رسم هست به بعدش نه