2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کشور های دیگه خوشم نمیاد من فقط ایران را واسه زندگی دوست دارم حتی اگه برگردیم به هزار سال پیش بدون تکنولوژی بازم انتخابم ایرانه فقط ارزوم اینکه که یه روز منم طعم خوشبختی را تو کشور خودم بچشم....

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بهتره بگی اگه سران حکومتی و دولتی دلسوز بودن و الا ملت ‌‌کاره ای نیستن فقط دارن تو سری میخورن بخاطر ...

سران حکومت کیان ؟؟؟

از فضا اومدن یا یکی از ماها هستن 

وقتی میخواین ژست بلد بودن بگیرید و حاضر جوابی دوبار حرف طرف رو بخونید و فکر کنید بعد شروع کنید به صحبت کردن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
سران حکومت کیان ؟؟؟از فضا اومدن یا یکی از ماها هستن وقتی میخواین ژست بلد بودن بگیرید و حاضر جوابی دو ...

الان بلد جان شما یکی از اونایی بفرما ببینم چی از دستت میاد خونه ماشین طلا دلار برنج گوشت روغن قیمتاش بیار پایین دیگه همون اونا حق حرف زدن و انتقاد کردنم ازمون گرفتن بفرما کاری کن شما ببینم میتونی