2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمك براي چي؟

نماد رزق و روزی هر سه تاش

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید
نمك براي چي؟

برای برکت سفره هامون

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید
عزیزم این چیزا الکیه.مهم اون نیت خودته‌اینکه بدونی به چه دلیل اون کارو انجام میدی.نه اینکه بگی چون ش ...

نه الكي نيست

گندم برنج و طلا انرژي هاي مشخصي دارن به نظرم

اثر شيربرنج خيلي قويه حتما انجام بده

سکه لحظه ای ده تومن میزاره روش از دیروز سکه و طلا دوباره اوج گرفتن شیر برنج میخواد چیکار کنه این وسط ...

واي نه

سكه نمياد پايين

بركت مياد تو زندگي تون

تاثير داره واقعا

ببين ضرر كه نميكني

يه ذره بزار رو گاز

اینا که خرافه است😊

اینکه فلان چیزو بذارم تو هفت سین تا روزیم زیاد شه...

رزق و روزی دست خداست و البته تلاش خود آدم

باید از خدا خواست و به اهل بیت توسل کرد و تلاش کرد

هفت سین هم هر کدومش نماد یه چیزیه و صرفا زیباست و جنبه‌ی زیبایی و رسم و رسوم داره نه هیچ چیز دیگه

به جای دیگ آش و برنج و .... بنظرتون از خدای افریننده همه این نعمت ها کمک و مدد بخوایم و سال تحویل رو با دعا به درگاه خدا و چند خط قرآن به نیت مدد گرفتن از خدا شروع کنیم بنظرتون بهتر نیست؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

قوی ترین کاری که در راستای نازل شدن خیر و برکت میشه انجام داد، دعا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است. 

مابقی، فرعیات و آداب و رسوم و سنت های گذشته است که البته بد هم نیست ولی تا جایی که تبدیل به خرافه و به زحمت انداختن نشه. 

تصمیم گرفتن برای ترک همه ی گناهان و عمل به این تصمیم، موجب نازل شدن خیر و برکت میشه. 

مقید بودن به نماز اول وقت موجب خیر و برکت میشه. 

جبران کردن گناهان گذشته و توبه و جبران حق الناس ها و دلجویی از دلشکسته ها و نیازمندان، موجب خیر و برکت میشه. 

صدقه دادن به نیازمندان چه بصورت مادی و چه بصورت معنوی، باعث چند برابر شدن مال و اموال و دارایی میشه. 

همیشه دست به دعا بودن باعث خیر و برکت میشه. 

خدمت به خلق خدا و مؤمنان و پدر و مادر و فرزند و فامیل، موجب خیر و برکت میشه.......... 

اینا که خرافه است😊اینکه فلان چیزو بذارم تو هفت سین تا روزیم زیاد شه...رزق و روزی دست خداست و البته ...

دنیای ما چه زنده ها چه اجسام سرشار از انرژیه این شمایی که اگاهانه یا جاهلانه انرژی خوبو بسمت خودتون جذب میکنی  یا برعکس .
همینکه میگی توسل به پیامبراا پس به این نتیجه رسیدی روح اونا برات انرژی بالا داره بخاطر همین بسمتشون میری این چیزیه که شما میدونی .پس مطمین باش هر نفر از ما چیزایی ازین دنیا درک کردیم که ممکنه ینفر دیگه اونو تجربه نکرده باشه بهتره که استفاده کنیم .

دقيقامن ٧ تا سكه تمام گذاشتم روش هم برنج و گندم ريختمجداگانه گندم شاخه اي هم خريدم

حالا من منظورم سکه 25 تومنی و 200 تومنی بود که دارم😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید