2777
2789

سلام بچه ها من دیشب دخترم تب داشت بهش شربت دادم و پاشوره کردم بعد  تبش اومد پایین ، خودم خیلی خسته بودم شوهرم بیدار بود بهش گفتم یه ساعت مواظبش باشه بعد بیدارم کنه ، من بعد 5 ساعت بیدار شدم دیدم خوابه ، بهش گفتم چرا بیدارم نکردی گفت خوابم برده نفهمیدم ، الان بچم یکم تب داشت استامینوفن دادم خوب شد ولی حالم خیلی بده از اینکه مادر خوبی نیستم و گرفتم خوابیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدنت نیاز داشته ب اون خواب بعدشم دارو دادی اثر استامینوفنم تا۴ساعت هست الانم الکی سعی نکن ی سره تبشوبیاری پایین بچه بدنش عفونیه ک تب میکنه باید انتی بیوتیک بخوره وگرنه استا درمانش ک نمیکنه ببردکتر

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

با این حس عذاب وجدان و من چه جور مادریم که خوابم برده و این حرفا فقط خودتو شکنجه میدی. عذاب اینکه بچه ات تب کرده خودش کافیه برات

دفعه های بعدی ساعت بزار که بیدارت کنه ولی اگه حالش بد نبوده انقدر خود خوری نکن

تو انسانی عزیزم نه ربات

احتیاج به استراحت داشتی

خیلی خوبه که انقدر مسئولیت پذیری ولی با کم کار دونستن خودت فقط الکی خودت رو عذاب میدی

هیچ وقت خودت رو مادر بدی ندون به خاطر اینکه نیاز های طبیعیت رو بر طرف کردی ❤

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید