2777
2789
عنوان

گربه تو خیابون میشه تو خونه نگهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 97 پست
اسی جون. گوش نکن اینجا می گن گربه باید تو طبیعت باشه تجربه چندین ساله م. اینو می گه که گربه ها عاشق ...

اخه میترسم همه گفتن ازادیش رو نگیر 

بعدش اونجا هم خیلی شلوغه مخصوصا مردها اکثرا خوششون نمیاد از گربه ها میزننش اینم خیلی دستیه میره پیش همه  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه میترسم همه گفتن ازادیش رو نگیر بعدش اونجا هم خیلی شلوغه مخصوصا مردها اکثرا خوششون نمیاد از گربه ...

نه شما که قرار نیست آزادیش رو بگیری گوش نکن بیاری خونه تازه متوجه می شی چقدر این زبون بسته عاشق خونه و زندگی با انسان هست.   پرنده چرا؟ موافقم. چون تو قفس می ذارن. گناه داره. نباید آزادیش رو گرفت.  ولی می بینم گربه ها بیرون همه گشنه دنبال غذا تو آشغال می گردند و از ماشین و شلوغی هراسانند  و بچه های حیوون آزار اذیتشون می کنند. انسان دلش کباب می شه.   ما خودمون گربه داریم هرجا بره باز برمی گرده. و صدامون می زنه  از وقتی هم داریم یُمنش خیلی خوب بوده 

حیوانات دوست ندارن پیش انسان ها زندگی کنن همینجوری که تو دوست نداری بری پیش حیوونا زندگی کنی پس تو پ ...

اتفاقا برعکس گربه عاشق زندگی با انسان و خونه ست.داشتیم و داریم که می گم.  طبیعتش کجاست؟ کوچه و خیابون و آشغالی شد طبیعت؟  گربه ها از اول هم با انسان و توخونه بودند. گربه ولگرد نداشتیم 

نه شما که قرار نیست آزادیش رو بگیری گوش نکن بیاری خونه تازه متوجه می شی چقدر این زبون بسته عاشق خونه ...

من دلشتم سوار ماشین میشدم تا دم ماشین همرام اومد تازه غذا هم چیزی بهش نداده بودم نداشتم همراهم چیزی بدم فقط نازش کردم

میبرمش ولی این همیشه بیرون بوده تو خونه میشینه؟تو یک محدوده پارکی بودهاصلا خوبه بیارمش؟ اخه خیلی پار ...

ببرش ازش تست توکسوپلاسموز بگیرن حتما. بعد واکسن اگه داره بزنن و بشورش. بعد بیار خونه

آره راست میگی نباید به پیامبر دروغ بست و روزه باطل میشه ولی آخه معروفه که خود پیامبر یه گربه داشته ب ...

حرف شما درسته عزیزم.  اینجا دیگه بعضی خیلی افراطی تشریف دارند. من خودم کارشناس الهیاتم.  پیامبر از آب نیم خورده گربه وضو گرفتند و خودشون هم گربه داشتند. و بزاق گربه باعث بطلان نماز نمی شه. نمی دونم این فتواها رو از کجا میارن. فقط موی گربه نباید همراه لباس نمازگزار باشه

واقعا میگی؟بزاق و موش باطل میکنه؟من نمیدونستم

من نمیدونم این حرفا از کجا میاد. مگه میشه خدا یه چیو خلق کنه به آفریده خودش بگه نجس؟ 

اون هم حیوون بیچاره ای که آزارش به هیچ کس نمیرسه حالا آدمیزاد رو بگی نجسه باز یه چیزی

چقد دلم واسه حیوون های خیابونی میسوزه با اینکه دوست ندارم حیوون خونگی باشه تو خونه 

یه سریاشون رو ماشین میزنه یه سریا هم عمدا با ماشین دست و پاشون رو میشکنن که حیوون بیچاره عذاب بکشه 

یه بار دیدم یه ماشین که چنتا جوون بودن عمدا میرفتن طرف یه سگ اونم فرار میکرد 

ولی اگه میخواین بیارین خونه حتما ببرین دامپزشک که بهش رسیدگی بشه  وقتی بهتون وابسته شد دوباره ولش نکنین اگه شرایط نگهداریش رو نداشتین

چون اینجوری واسش سخته 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
حرف شما درسته عزیزم. اینجا دیگه بعضی خیلی افراطی تشریف دارند. من خودم کارشناس الهیاتم. پیامبر از آ ...

چطور میتونی مطمئن بشی که موی گربه روی لباست نیست؟ مگر اینکه حتما برای نماز تعویض کنی.شمام در توصیه تون شدیداً افراط هست.

من اصلا نمیترسم از هیچی جز مارمولک مارم دستم گرفتم تا حالااز سوسک و موش فاضلابی هم چندشم میشه ولی مو ...

وای 

ببین واقعا نعمت بزرگی هست 

خدارو شکر کن بابتش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤